Iris - Cristi Minculescu, Valter&Boro: Abia așteptăm să ne aflăm din nou în fața publicului de la Old Blacks
2023-05-05 19:32:00

Trupa Iris urcă pe scenă, pe 17 iunie, la Arenele Române, adică. Cristi Minculescu, Valter&Boro, se întâlnesc fanii la cea de-a treia ediție Old Blacks Rock and More Festival și vor face super show. Alături de ei vor mai cânta Șuie Paparude, Timpuri Noi și Iedera Oficial, așa că iubitorii muzicii bune sunt așteptați cu mic cu mare la Arenele Române.
Cristi Minculescu și colegii lui de la Iris au mai fost la Old Blacks Rock and More Festival și acum se întorc cu piese noi, mai ales că au o nouă colaborare cu încântătoarea Felicia Filip. Fanii lor, de toate vârstele, le vor ascultă cu aceeași plăcere piesele pe care le cânta cu drag pentru fanii lor. ”Pentru noi nu este prima oară când participăm la festivalul ”Old Blacks” și tocmai de aceea, fiindcă știm ce atmosferă grozavă este, am fost extrem de entuziasmați. Abia așteptăm să ne aflăm din nou în fața publicului de la Old Blacks și suntem convinși că va fi din nou o experiență deosebită. Un element de noutate ar fi piesele pe care le-am lansat de la ultima noastră întâlnire. Apoi, fiecare reprezentație este unică și depinde de foarte multe elemente, unul dintre cele mai importante fiind energia fanilor. Surprize pregătim mereu, timp să avem, fiindcă de inspirație nu ducem lipsă”, au povestit membrii trupei.
IRIS – Cristi Minculescu, Valter&Boro, Șuie Paparude, Timpuri Noi și Iederă Oficial vor face mega show pe dată de 17 Iunie la Arenele Române. Biletele sunt la super prețul de doar 50 Lei!Let’s Rock Together la cea de-a 3-a ediție OLD BLACKS Rock & More Festival se desfășoară anul acesta pe dată de 17 iunie la București – Arenele Române.
Biletele sunt la super prețul de doar 50 Lei și se pot achiziționa de aici: https://www.iabilet.ro/bilete-old-blacks-rock-more-festival-84265/. Grăbiți-vă să prindeți un super preț pentru una dintre cele mai țări ediții Old Blacks Festival de până acum.
“Ne reîntoarcem după ceva vreme cu acest festival la Arenele Române, locul unde s-a întâmplat prima ediție a acestui festival, lucru care îmi starnește multe emoții și amintiri plăcute. Artiștii care vor urcă pe scenă la această ediție de festival: IRIS – Cristi Minculescu, Valter& Boro, Șuie Paparude, Timpuri Noi și Iederă Oficial, sunt de fapt artiști care au mai cântat la Old Blacks de-a lungul celorlalte ediții, așadar nu sunt la prima experiență cu festivalul nostru și așteptăm să vedem show-ul acestor trupe la câțiva ani distanță de la prima ediție”, a spus Marius Chină, unul dintre organizatorii festivalului.
Într-o singură zi de festival, vor urcă pe scenă unele dintre cele mai îndrăgite trupe de publicul autohton: IRIS – Cristi Minculescu, Valter& Boro Șuie Paparude, Timpuri Noi, Iederă and more to announce.
Evenimentul OLD BLACKS Rock & More Festival de la Arenele Române are loc pe 17 iunie 2023, de la ora 20.00, iar accesul se face de la 18:30.

Acestea fiind spuse, vă invit cu drag, apoi vă aștept cu impresii!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *