IRIS Nelu Dumitrescu a lansat piesa Ergomaniac
2022-01-22 16:23:00

Primul extras single de pe viitorul material discografic al trupei IRIS Nelu Dumitrescu se numește Ergomaniac. Compoziția noii melodii este semnată de membrii trupei, iar versurile sunt scrise de Eliza Manda.
Ergomaniac este povestea omului care, din dorința de a evolua, aleargă fără pauză către culmile succesului. Aproape hipnotizat de țelul său, trăiește doar pentru muncă și uită de lucrurile cu adevărat importante, uită de familie și de cei dragi, pierde noțiunea timpului și se afundă în stări anxioase.

“Într-o oarecare măsură, în noi toți stă un ergomaniac. Mai mic sau mai mare. Mai dinamic sau mai amorțit. Alături de ergomaniac, pe noul material pe care îl vom lansa anul acesta veți mai putea găsi și alte particularități umane pentru că exact asta este noul nostru album, un portret al omului modern.” –  Nelu Dumitrescu, membru fondator și liderul trupei IRIS.

Nelu DumitrescuNuțu Olteanu, Relu Marin, Cristi Dumitrescu, Costi SanduMatei Cioca și Tibi Duțu, cu toții și-au pus amprenta asupra acestei noi melodii.
Mai mult decât atât, implicarea fiului lui Nelu Dumitrescu, Cristi Dumitrescu, nu s-a rezumat doar la acoperi anumite porțiuni de percuție din noile melodii, ci el s-a ocupat și de înregistrarea, orchestrarea și mixarea pieselor.
Noua melodie a trupei IRIS Nelu Dumitrescu, Ergomaniac, poate fi ascultată mai jos.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *