Irisha lanseaza piesa si clipul “You Lose”
2018-02-27 16:22:14

Irisha lanseaza cea de-a doua piesa din cariera sa: ”You Lose”. Single-ul, compus de catre Irina Rimes si Vanotek, este insotit si de un videoclip hot filmat in Miami si regizat de Alex Ceausu. Filmarile au avut loc inainte ca uraganul Irma sa loveasca Miami.

“Muzica e cea mai mare pasiune a mea si de aceea, continui sa fac ce-mi place! #YouLose, noul meu single, este o piesa de suflet care sigur va crea dependenta. Dragostea nu are limite, atata timp cat iubesti, esti fericit si implinit, nu conteaza ce zic altii! Cand iubesti, imposibilul devine posibil. Cand exista dragoste, poti muta muntii si nici un obstacol sau piedica nu te poate opri. Iubirea este motorul tuturor actiunilor noastre frumoase. Sa nu credeti ca am filmat fara peripetii si de data asta! Uraganul Irma era pe urmele noastre! Chiar si asa, am muncit cu drag si spor”, declara Irisha.

Frumoasa artista, originara din Moldova, a urmat Colegiul de Muzica “Stefan Neaga”, apoi Academia de Muzica, Teatru si Arte Plastice si Master la Canto Jazz. Irisha vine dintr-o familie de muzicieni, tatal fiind profesor de instrumente aerofone, iar mama, profesor de pian. La 14 ani, a invatat sa cante la pian, iar din acel moment, muzica a devenit parte din viata sa. Vara aceasta, artista a lansat prima piesa din cariera– “Fosta Ta”, featuring UDDI.

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu multa placere sa urmarim impreuna clipul piesei “You Lose”, dupa care va astept cu parerile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *