Iti este dor de muzica popcorn romaneasca? Boehm aduce inapoi trend-ul si lanseaza “Don’t worry about me”
2024-08-02 12:17:52

Perioada popcorn din muzica românească ne-a adus unele dintre cele mai mari hit-uri care au devenit internaționale și sunt ascultate și acum, indiferent de ocazie. Mulți abia așteaptă ca genul acesta de melodii să se reîntoarcă și să se audă peste tot, astfel că DJ-ul și producătorul Boehm s-a hotărât să lanseze “Don’t worry about me’.

Cunoscut ca fiind primul DJ român care a fost invitat să pună muzică la festivalul Tomorrowland, care se desfășoară în Belgia, alături de Steve Aoki, Boehm este plin de surprize! Artistul își dorește să aducă înapoi muzica popcorn, bucurându-i pe cei care au rămas fideli acestui stil.

“Sunt încântat să vă anunț lansarea noii mele piese, care promite să aducă vara în sufletele noastre și să ne poarte pe valurile ritmurilor care ne-au marcat tinerețea. Această piesă nu este doar un simplu cântec, ci un tribut adus stilului dance românesc cunoscut sub numele de “popcorn”, un stil ce a dominat ringurile de dans și ne-a oferit momente de neuitat.

 

În această vară am vrut să capturez esența vremurilor trecute și să o readuc în actualitate, combinând sunetele caracteristice popcorn-ului cu influențe moderne. Este o piesă care își propune să aducă bucurie, energie și o doză de nostalgie fiecăruia dintre voi.

 

Muzica este, pentru mine, o formă de exprimare personală și un mod de a crea legături profunde cu cei din jur. Sper ca această piesă să vă facă să dansați, să zâmbiți și să retrăiți acele momente speciale din trecut, dar și să creați altele noi la fel de frumoase.

 

Vă invit să vă lăsați purtați de ritmurile acestei melodii și să împărtășiți cu mine bucuria lansării ei. Fiecare sunet din această piesă este o bătaie a inimii mele, și sunt nerăbdător să vă aud feedback-ul și să dansez împreună cu voi pe aceste ritmuri de neuitat.”, spune Boehm.

Boehm a apărut pentru prima oară pe scenă în 2015 și a reușit să atragă atenția unor artiști uriași, printre care Tiesto și Robin Schulz. Acesta a avut numeroase piese și colaborări de succes, printre care și piesa “Back 2 U”, pe care a lansat-o alături de Steve Aoki și Walk The Moon.

 

În 2024, el a lansat prima melodie în limba română alături de Elianne. Pe lângă Tomorrowland, el a mixat și pe scena festivalului ULTRA, din Statele Unite ale Americii. De asemenea, Boehm a făcut parte din proiectul DEEPSIDE DEEJAYS.

Păreri?

14 Post Views
0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *