Iubire la final de saptamana. Artistii care ne aduc povesti de dragoste, puse pe muzica
2022-08-14 19:00:18

Prima săptămână din august se încheie pe ritmurile aduse de Avany, Claudette, Roy, KYANU, Jasper Creed și Troymer. Artiștii Kontor ne introduc în povești de dragoste și ne plimbă prin stări, sentimente și aspirații.

Fie că vorbim de o poveste ajunsă la final, fie că vorbim de una abia la început, cei șase artiști care ne îmbogățesc playlisturile vin cu profunzime, energie și determinare.

Avany lansează „More” și ne introduce într-o poveste de dragoste în care problemele nu sunt nelipsite. Când incertitudinea apare, Avany ne vorbește despre dorința care determină schimbare, muncă și impuls.

„Love” este o piesă care, absolut întâmplător, continuă povestea începută de Avany. Pentru că nicio relație nu este ocolită de eventualele conflicte, Claudette & Roy ne introduc în poveștile lor, își expun experiențele și schimbă paradigma.

KYANU și Jasper Creed țintesc către stele. „To the Stars” este piesa care aduce determinare și încredere, în acest final de săptămână. Când simți că nimic nu este așa cum îți dorești, privește către stele și găsește-ți locul în vastul Univers.

„Seasons” este o piesă care ne plimbă prin anotimpuri și ne povestește despre cum sentimentele se schimbă de la un sezon la altul. Cu o piesă compusă dintr-un dor profund, Troymer își pune o parte din suflet pe muzică.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *