Iubiri trecătoare sub formă de Flori de mai - Irina Rimes
2023-07-24 21:42:40

Spune-mi de ce stai dacă nu ne mai…

Irina Rimes e unul dintre artiștii care a întors iubirea pe toate părțile, de la primele scântei ale dragostei, la o relație pe sfârșite sau terminată cu regret. În ,,Flori de mai”, povestitoarea noastră preferată vorbește cu tâlc despre o relație în care scânteia a dispărut, însă ea pare că se regăsește în instrumentalul care îți va pune gândurile într-o agitație continuă.

Creditele pentru ,,Flori de mai” merg către Irina Rimes pentru versuri, iar pentru muzică și producție artista a colaborat cu Alex Cotoi. Piesa vine însoțită de un videoclip creativ, în care Irina este surprinsă în 13 look-uri, cu estetică diferită, regizat de Vlad Oancea.

 

<<Flori de mai>> nu e cea mai profundă piesă a mea, dar este o piesă care te invită să te miști, să o fredonezi și să te simți bine. Îmi place foarte mult clipul, este ceva ce nu am mai făcut până acum și am simțit că s-ar potrivi perfect cu piesa asta. Vă îmbrățișez și sper să vă placă buchetul ăsta de flori la fel de mult cum îmi place și mie” ne spune Irina Rimes.

Irina Rimes este unul dintre artiştii emblematici ai industriei muzicale din România, care şi-a pus amprenta asupra publicului şi topurilor radio şi TV prin stilul unic de interpretare, piese statement, peste 340 de show-uri live intense şi pline de emoţie și peste 450 de milioane de vizualizări pe Youtube. „Despre el”, „Cosmos”, „Pastila” și ,,ACASĂ” sunt cele patru albume compuse de Irina care includ hituri precum „Visele”, „Ce s-a întâmplat cu noi”, „Iubirea noastră mută”, „Bandana”, „Bolnavi amândoi”, „Nu ştii tu să fii bărbat”, iar colaborările cu artişti precum Guess Who, Carla’s Dreams, The Motans, INNA, Grasu XXL, Bruja sau Cris Cab, dar şi piesele compuse pentru Andra, Antonia, Nicole Cherry, confirmă versatilitatea sa. În 2022, Irina a lansat și mini seria de documentare „Pe drumul meu”, ce s-a bucurat de un real suport atât în mediul online, în special din partea fanilor, cât și în offline. De asemenea, artista a redevenit unul dintre jurații show-ului Vocea României, difuzat pe PROTV și a avut, conform audiențelor Media Forest, cea mai ascultată piesă a verii lui 2022, „Ba ba ba – Inima mea bate”. Colaborarea alături de The Motans, pentru piesa ,,Gata de zbor”, se bucură atât de susținerea fanilor, cât și de cea a radiourilor, iar unul dintre ultimele sale single-uri, ,,Neiubita ta”, are de asemenea, succes în rândul radiourilor și fanilor. Internațional, Irina s-a făcut remarcată cu piese precum “Your Love”, cu Cris Cab, <<Laisse tomber les filles>> și ultima sa lansare, <<Changer>>.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *