Iuliana Beregoi si Matteo aduc vara inapoi cu lansarea piesei “'Ultimul dans”
2023-11-27 22:28:57

Iuliana Beregoi colaborează cu Matteo  pentru a lansa “Ultimul dans”,  piesa care îți amintește că vara nu se termină niciodată.

“Ultimul dans” este rezultatul unei colaborări neașteptate, iar Matteo este încântat de ocazia de a lucra alături de Iuliana, considerând-o o artistă reprezentativă a noii generații. “Mă bucură mult colaborarea cu Iuliana, alături de care urmează să lansez un duet inedit, zic eu. Piesa ne oferă amândurora posibilitatea să ne exprimăm în stilurile proprii, să ne punem amprenta asupra acesteia. ‘Ultimul dans’ este o piesă fresh, care va oferi ascultătorilor doar feel good vibes, ducându-i cu siguranță cu gândul la vară.” a declarat Matteo.

Pe de altă parte, Iuliana Beregoi a fost, la rândul său, impresionată de piesa “Ultimul dans” încă de la prima ascultare. “Colaborarea cu Matteo a venit pe neașteptate și mă bucur tare mult. Mi-a plăcut de la prima ascultare piesa ‘Ultimul dans’. Cred că este una dintre piesele mele preferate lansate de până acum. Este o piesă de dragoste, care transmite un vibe bun, și cred că mulți dintre ascultători se vor regăsi în mesajul piesei.” a spus Iuliana Beregoi entuziasmată.

“Ultimul dans” este acum disponibilă pe principalele platforme de streaming, fiind însoțită de un videoclip spectaculos cu cei doi artiști în centrul atenției.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *