Iuly Neamțu a lansat OLTCIT, o piesă parodie muzicală 
2022-03-23 15:00:00

Cea mai nouă piesă de la Balkanika Records se numește “OLTCIT”, este interpretată de Iuly Neamțu și este o parodie muzicală realizată de echipa formată din Ovidiu Junghiatu (Park Place), Andy Robert (Any1).

Dacă vrei să treci peste o zi mai proastă nu trebuie decât să asculți piesa “OLTCIT” interpretată de Iuly Neamțu și să urmărești videoclipul. Pentru că imediat îți va reapărea zambetul pe față. Piesa a fost produsă în studiourile Balkanika Records, muzica este realizată de Ovidiu Junghiatu (Park Place), Andy Robert (Any1), textul de Ovidiu Junghiatu (Park Place), Mix/Masterul de Andy Robert (Any1), iar videoclipul a fost regizat de Claudiu Stan (MVPEntertainment).

“Noi cei de la Casa de producție muzicală Any1 și Park Place Production putem spune că suntem foarte onorați de colaborarea cu Iuly Neamțu, un artist care este pe val în momentul de față, probabil unul dintre primii trei cu cele mai multe vizualizări. Un băiat foarte serios, care ne-a făcut o impresie foarte bună. Piesa “Oltcit” a fost prima dar vă sigurăm că vor mai urma și altele să fie lansate pe Balkanika Records în viitorul apropiat. Va urma cât de curând și o a doua piesă, gen parodie muzicală, cu adevărat spectaculoasă ce va fi, cu siguranță, una dintre cele mai ascultate melodii ale anului în curs. Suntem nerăbdători să lansăm proiectele cu Iuly Neamțu și stați pe faza ca să vedeți ce urmează, pentru că vă pregătim multe surprize muzicale”, ne-a mărturisit Ovidiu Junghiatu (Park Place).

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *