Iuly Neamțu a revenit cu Afrodisiac, un nou hit balkanic
2022-05-11 23:41:04

După ce în martie ne-a încântat cu piesa “Oltcit”, o parodie muzicală, Iuly Neamțu revine cu forțe noi și cu “Afrodisiac”, o melodie cu un videoclip pentru care mulți bărbați l-ar invidia, fiind înconjurat de o mulțime de domnișoare.

Încă o piesă de top a ieșit din studiourile Balkanika Records. Iuly Neamțu vrea să dea lovitura cu “Afrodisiac”. Pentru această melodie în stil balcanic Iuly Neamțu a colaborat cu Midas MNL atât pentru muzică cât și pentru versuri. În luna martie solistul și echipa lui promiteau că după “Oltcit” mai urmează ceva spectaculos și iată că s-a lansat “Afrodisiac” care se vrea a fi hit.

“Piesa „Oltcit” a fost prima dar vă asigurăm că vor mai urma și altele să fie lansate pe Balkanika Records în viitorul apropiat. Va urma cât de curând și o a doua piesă, gen parodie muzicală, cu adevărat spectaculoasă ce va fi, cu siguranță, una dintre cele mai ascultate melodii ale anului în curs. Suntem nerăbdători să lansăm proiectele cu Iuly Neamțu și stați pe fază ca să vedeți ce urmează”, spuneau cei din echipa lui atunci.

Solistul este foarte încântat de noua melodie și am aflat astfel câteva detalii despre el.

“Am 26 de ani, sunt din Giurgiu dar locuiesc în București și fac muzică de la 15 ani. Am cântat muzică balkanică, am făcut canto și pian și îmi place enorm ceea ce fac. Când nu sunt pe scenă sunt foarte trist și plictisit. Muzica este viața mea. Orice supărare îmi trece când urc pe scenă și mă transform când încep să cânt. Am devenit cunoscut odată cu piesa “Dragostea mă ocolește” acum 8 ani și am dat lovitura cu “Fosta creată”. Până acum am colaborat cu Vali Vijelie, Costel Biju, Liviu Puștiu’ și alți artiști. Îmi place foarte mult să călătoresc, să mă relaxez, să mă simt bine, și să merg la cumpărături”, a mai spus solistul despre el.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *