J Balvin a lansat varianta sa pentru "Wherever I May Roam", de la Metallica
2021-07-23 18:52:00

J Balvin se alatura campaniei celor de la Metallica. “The Metallica Blacklist” este o reinterpretare a faimosului album – The Black Album – de catre alti artisti celebri. Pana acum au participat: Alessia Cara, The Warning, Sam Fender, Vishal Dadlani, Divine, Shor Police, Jason Isbell, St. Vincent, Biffy Clyro, Ha*Ash, Flatbush Zombies, DJ Scatch, Jon Pardi, Miley Cyrus, Watt, Elton John, Yo-Yo Ma, Robert Trujillo, Chad Smith si J Balvin.

In total vor fi 53 de artisti pe “The Metallica Blacklist” si va fi lansat pe 10 septembrie 2021, impreuna cu materialul “The Black Album” remasterizat.

J Balvin este ambasadorul global al reggaeton-ului, castigand de 4 ori LATIN GRAMMY si fiind unul dintre cei mai ascultati artisti din lume, Top 10 in 11 tari pe Spoitfy si Top 10 in 14 tari pe Apple Music. Artistul are cele mai multe #1 in Latin Airplay charts, iar piesa “One Day” impreuna cu Dua Lipa, Bad Bunny si Tainy are peste 900 milioane de stream-uri si este certificata cu discul de diamant. J. Balvin reprezinta “la nueva escuela”, fiind cea mai importanta voce din lumea reggaeton-ului.

Metallica face parte din Big Four din lumea metal-ulului, alaturi de Megadeth, Anthrax si Slayer. Trupa a vandut peste 110 milioane de piese, iar albumul “Metallica” este certificat cu 16 discuri de platina in America, fiind cel mai bine vandut proiect metal. Membri trupei din prezent sunt James Hetfield – solist si chitarist, Kirk Hammett – chitarist, Robert Trujillo – chitara bass si Lars Ulrich – tobe.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *