J Balvin face echipă cu Usher și DJ Khaled pentru DIENTES
2023-09-15 19:31:53

J Balvin face echipă cu Usher și DJ Khaled pentru “DIENTES”. Piesa promite să devină noul imn global care va aprinde ringurile de dans din întreaga lume. Cântecul include o interpolare iconică a hitulu lui USHER din 2004, „Yeah!” si aduce un omagiu uneia dintre cele mai legendare piese din istoria muzicii, adăugând în același timp o întorsătură latino uimitoare.

Însoțind această piesă electrizantă este un videoclip exploziv de captivant, care transportă spectatorii într-un tărâm în care nostalgia se întâlnește cu divertismentul, amplasat pe fundalurile vibrante ale străzilor pline de culoare ale orașului și a unui ring de dans dinamic care prinde viață. Aceste imagini atent îngrijite creează o călătorie captivantă, nu numai că aduc un omagiu trecutului, ci și propulsează „DIENTES” în viitor ca o capodoperă muzicală de neuitat.

„DIENTES” este o colaborare unică de stiluri și genuri care converg trei artiști diferiți și de mare succes într-o singură melodie care promite să fie un hit de neuitat și atemporal. Produs de o echipă puternică, incluzând Mura Masa, Fred Ball, DJ Luian, Mambo Kingz, Tainy și Michael Brun, „DIENTES” este o dovadă a capacității lui J Balvin de a reinventa și reimagina muzica, rămânând fidel rădăcinilor sale latino.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *