J Balvin și Ryan Castro au lansat piesa Nivel De Perreo
2022-07-04 20:52:40

J Balvin și Ryan Castro au lansat piesa “Nivel De Perreo”. Noua melodie este completarea esențială a unui playlist rumba de neratat. Aceasta combină perfect reggaetonul și rap-ul pentru o energie nemarginita.

“Suntem amândoi copii din Medellin, Columbia, și de fiecare dată când pot lucra cu cineva care îmi împărtășește rădăcinile și pasiunea pentru muzică este un mare cadou. Amândurora ne place să facem muzică care incanta publicul. Conceptul piesei și al videoclipului a venit natural pentru că amândoi am avut același scop în minte: să-i aducem pe toți pe ringul de dans!”. A spus Balvin despre colaborare, care l-a susținut încă de la începuturile sale pe așa-zisul cântăreț de ghetou, care și-a început puternic internaționalizarea.

Videoclipul, filmat în Jackson Heights, Queens, cunoscut și sub numele de “Mica Columbia”, pune în scenă o vară colorată și înflăcărată din New York.

Atât Balvin, cât și Ryan, au urmat căi similare în acest gen, deoarece, pe lângă faptul că sunt copii ai orașului Medellín, au avut și strada ca acel spațiu de învățare pentru a ridica nivelul carierei, dar și o inspirație pentru cântecele lor. De aceea, vă reamintim un mic profil al celor două stele care astăzi se reunesc în “Nivelul Perreo”.

Ryan Castro este noua mare figură a reggaetonului din America Latină. Acesta a acumulat peste 1 miliard de vizualizări în ultimii 2 ani pe YouTube, iar pe Spotify are peste 17 milioane de ascultători lunari. A fost câștigător la Heat Awards și este nominalizat la mai multe premii. În Medellin, Columbia, el este recunoscut ca “Cântărețul ghetoului”, deoarece reprezintă cultura stradală care caracterizează genul urban.

Pe de altă parte, J Balvin este o legendă cu Billboard Music Awards, American Music Awards, Latin GRAMMY și multe altele. Originar din Medellin, Columbia, a fost poreclit “Prințul de Reggaeton” și este unul dintre cei mai de succes artiști de muzică latină, cu vânzări de peste 35 de milioane de discuri în întreaga lume. A depășit ferm barierele culturale și a devenit unul dintre cei mai ascultați 10 artiști la nivel global, creând legiuni de fani din întreaga lume.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *