James Bay a lansat cel de-al patrulea album, „Changes All The Time"
2024-10-04 16:16:15

James Bay a lansat astăzi noul său album, „Changes All The Time”, al patrulea din discografia sa. Acest proiect este compus din 11 piese și a fost mult așteptat de fanii artistului.

Primul single al albumului, „Up All Night”, în colaborare cu The Lumineers și Noah Kahan, a fost primit cu apreciere încă de la lansare, acumulând peste 30 de milioane de stream-uri la nivel global și devenind rapid unul dintre preferatele fanilor.

„Changes All The Time este al patrulea meu album și este un adevărat privilegiu să ajung la acest punct. Este o colecție de cântece pe care le-am scris și înregistrat pentru a mă ajuta să înfrunt adevărul necesar, dar uneori copleșitor, că schimbarea vine întotdeauna. Pentru mine, scrierea cântecelor este încă o terapie și un medicament extrem de puternic pentru anxietate, emoții și sentimente puternice de orice fel. Sunt atât de încântat să împărtășesc această nouă etapă a mea”, declară artistul.

Printre piesele de pe album, „Hope” iese în evidență prin optimismul său, cu chitara acustică liniștită, pianul și ritmurile bătăilor din palme care accentuează mesajul principal al piesei, și anume acela de a avea speranță în ciuda dificultăților. Vocea artistului trece de la calm la puternic, oferind inspirație la fiecare vers.
Luna trecută, Bay a lansat „Easy Distraction”, piesă pe care a compus-o împreună cu Brandon Flowers de la The Killers.

Lansarea albumului coincide cu aniversarea a 10 ani de la hitul său nominalizat la Grammy, „Let It Go”. „Let It Go” a ajuns în Top 20 în Billboard Hot 100, în Top 3 pe Hot Rock & Alternative Songs Chart și în Top 5 pe Year-End Hot Rock & Alternative Songs Chart. Până acum, piesa a acumulat peste 3 miliarde de stream-uri, ocupând un loc în prestigiosul „Billions Club” de pe Spotify. De asemenea, a obținut certificarea de șase ori platină. Mai mult, stream-urile totale din cariera sa se apropie de 9 miliarde.

Păreri?

48 Post Views
0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *