James Bay a lansat piesa Goodbye Never Felt So Bad
2023-08-16 19:52:35

James Bay a lansat piesa “Goodbye Never Felt So Bad” si marchează prima sa lansare din 2023 și prima muzică nouă de la al treilea album lansat în 2022, Leap.

Despre piesa produsă de Gabe Simon [Noah Kahan] și scrisă împreună cu Plested [Lewis Capaldi, Dean Lewis], James Bay a spus: „Goodbye Never Felt So Bad este o melodie despre cât de nebunesc poate fi să-ți spui la revedere. Rareori există ceva bun în asta. Îmi iau rămas bun de la oamenii pe care îi iubesc în mod constant, vine odată cu teritoriul muncii mele, călătoresc mereu. Este o meserie uimitoare, dar totul în viață are avantajele și dezavantajele sale.
Vara aceasta am început să cânt melodia live, cu mult înainte să știu că va fi lansată. Am vrut doar să împărtășesc muzică nouă pentru emoția ei. Nu poți cere unui public să-i placă ceva, dar de fiecare dată când fanii mei își ridicau mâinile în aer, aplaudau și la ultimul refren cântau cuvintele. A fost de necrezut. Sunt foarte încântat să împărtășesc înregistrarea cu toată lumea. L-am scris împreună cu colegul meu, genialul Phil Plested. Sper că vă place!

James le-a oferit fanilor o scurtă privire asupra cântecului, în timp ce a cântat-o live în turneu și a deschis recent pentru Bruce Springsteen la BST Hyde Park din Londra. În continuare, el pornește pe drum pentru o cursă extinsă din America de Nord. Între anumite date principale, el va susține The Lumineers pentru restul verii.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *