James Bay a lansat single-ul "All My Broken Pieces"
2023-10-29 18:00:10

James Bay a lansat single-ul “All My Broken Pieces”. Piesa ocupă un loc special în inima lui James, deoarece a scris melodia împreună cu Jamie Hartman și Boots Ottestad în urmă cu zece ani, în timp ce își scria albumul nominalizat la premiile GRAMMY®, Chaos And The Calm. Recent, a găsit demo-ul original și a decis că în sfârșit este timpul să reînregistreze piesa.

Reflectând la ultimii zece ani de spectacole din întreaga lume, premii, creștere personală și schimbări în viață, James a vorbit despre cântec și a spus: „Când am scris Broken Pieces, treceam prin multe schimbări în viața mea – plecând de acasă, mutându-mă cu prietena mea Lucy, semnând un contract de discuri în America. Rareori am fost în același loc mai mult de o săptămână. M-am simțit cumva foarte vulnerabil vorbind despre toate acestea în cântece. Și mi s-a părut foarte revelator să vorbesc despre a avea pe cineva atât de vital pentru mine, care a știut să mă pună din nou împreună atunci când aveam chef să mă destram. A durat mult timp, dar întotdeauna mi-a plăcut această melodie și mi se pare că în sfârșit este timpul să o lansez.”

James le-a oferit fanilor o scurtă bucată din cantec interpretându-l live în turneu. La începutul acestui an, a deschis pentru Bruce Springsteen la BST Hyde Park din Londra. În această vară, el a finalizat o serie extinsă din America de Nord, alăturându-se celor de la Lumineers în turneu, unde a avut șansa de a previzualiza câteva dintre noile sale melodii pentru fani în timp real!

Păreri?

 

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *