James Bay a lansat single-ul Give Me The Reason
2022-03-27 17:56:00

Cântărețul, compozitorul, producătorul și chitaristul James Bay, de trei ori nominalizat la premiile GRAMMY® și câștigător al premiului BRIT, revine cu un nou single intitulat „Give Me The Reason”.

Despre noul proiect muzical, James Bay a declarat: „Mi-am dorit ca această melodie să se simtă uriașă și emoționantă. Este vorba despre acel moment în care simți că soarele începe să apuna într-o relație, este vorba despre lupta pentru a rămâne împreună. Vreau să explodeze de energie când îl cânt live. Este despre a simți că inima ta bate repede și dragostea ți se revarsă prin vene.

Noua melodie a fost înregistrată la ambele studiouri Blackbird din Nashville și din Londra cu producătorul Gabe Simon (Lana Del Rey, Maroon 5, Calum Scott]) și a fost co-scrisa cu Foy Vance și îl prezintă pe Ian Fitchuk (Kacey Musgraves, Brett Eldredge) la tobe.
Piesa este prima melodie de pe noul album al lui Bay, care urmează să fie lansat în acest an, pe care l-a tease-uit în recentul său turneu sold-out, „New Songs New Stories” din Marea Britanie, în sprijinul Independent Venue Week.
În timpul turneului intim, el le-a oferit fanilor o prezentare a muzicii de pe noul album și a distribuit recent fragmente din melodii pe rețelele de socializare.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *