James Blake a lansat albumul Playing Robots Into Heaven
2023-09-14 18:48:51

James Blake a lansat albumul “Playing Robots Into Heaven”. Artistul “a îngrijit” cu atenție cele unsprezece piese ale discului, împletind o viziune captivantă, cufundată în arhitectura sonoră cinematografică și ridicată de voci încărcate emoțional și de cântece elocvente.
Oricât de mult captivează fiecare tăietură în sine, albumul urmărește o călătorie de la „Asking To Break” până la concluzia epică de pe piesa de titlu „Playing Robots Into Heaven”. De-a lungul albumului, el integrează cu talent vibrații alternative, electronice, indie și experimentale.

“Playing Robots Into Heaven” a fost anunțat cu recentul single „Loading”. Evidențiind complexitățile și nuanțele stilului semnăturii lui James, reprezintă încă un salt artistic înainte cu producția sa captivantă și refrenul irezistibil.

Blake a pregătit inițial scena pentru Playing Robots Into Heaven cu single-ul „Big Hammer” (din care este prelevat The Ragga Twins) și videoclipul muzical însoțitor regizat de Oscar Hudson (Radiohead, Bonobo).

Pentru a marca lansarea Playing Robots Into Heaven, James va porni într-un turneu internațional principal, cu date în Marea Britanie, Europa și America de Nord. Începând la Fabrique din Milano, pe 18 septembrie, James va călători în orașul său natal din Londra pentru un spectacol Alexandra Palace pe 28 septembrie, înainte de a se încheia la Los Angeles pe 20 octombrie.
PLAYING ROBOTS INTO HEAVEN TRACKLISTING

1. Asking To Break
2. Loading
3. Tell Me
4. Fall Back
5. He’s Been Wonderful
6. Big Hammer
7. I Want You To Know
8. Night Sky
9. Fire The Editor
10. If You Can Hear Me
11. Playing Robots Into Heaven

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *