James Hype a lansat piesa Crank
2022-09-16 14:51:37

În timp ce hitul “Ferari” cucereste România și nu numai, ajungând in primele pozitii ale topurile din țara noastră, James Hype a lansat piesa “Crank”.
Pe lângă faptul ca este una dintre cele mai difuzate piese pe radiourile locale, piesa “Ferari” este prezentă in toate topurile, cum ar fi Spotify, Apple Music sau Shazam din Romania, fiind și una dintre cele mai ascultate melodii.
James Hype a apărut drept „un artist de urmărit” din scena muzicii house din Marea Britanie, cunoscut pentru măiestria sa tehnică din spatele platanelor și remixurile de succes . El și-a creat rapid un profil ca o forță de luat în seamă datorită hitului său „More Than Friends” și a celui mai recent hit la nivel mondial „Ferrari”. Probabil că unul dintre cei mai talentați DJ din lume din punct de vedere tehnic a creat acum un alt material perfect pentru orice petrecere, care îi va face pe ascultători să se îndrepte direct pe ringul de dans!

„Crank” face parte dintr-o colecție de lansări de festivaluri de către Tomorrowland Music sub tema festivalului de anul acesta „The Reflection of Love”, care sărbătorește revenirea Tomorrowland după trei ani, adunând pe câțiva dintre cei mai mari artiști din muzică electronică. James Hype a cântat la celebrul Tomorrowland Mainstage în timpul celui de-al doilea weekend al festivalului, duminică, 24 iulie.

James Hype: „Simt că „Crank” este un experiment în jurul house și techno – laptopul meu de producție s-a stricat, așa că a trebuit să folosesc o copie de rezervă pentru o perioadă cu o versiune veche de Ableton și cu aproape niciun sunet și sample-uri, așa că am a făcut asta doar ca o atmosferă pentru cluburi.”

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *