JAWNY colaborează cu Beck pentru piesa Take It Back
2022-06-18 11:09:28

JAWNY colaborează cu Beck pentru piesa „Take It Back”. Melodia inițială a fost inclusă pe EP-ul “The Story of Hugo” de anul trecut, iar acum faimoasa legendă, Beck, se alătură lui JAWNY, în timp ce ridică melodia la noi culmi.

„Cred că nu este un secret pentru nimeni că Beck a avut o influență uriașă asupra mea”, spune JAWNY referitor la colaborare, „a ajunge să lucrez cu el la acest album a fost doar un moment special. Să-l am pe melodie și să o putem cânta live împreună a fost mai mult decât mi-aș fi putut imagina vreodată.”
JAWNY și-a dat seama pentru prima dată de potențial atunci când a interpretat live piesa Hugo, dar noua versiune a ajuns să fie mult mai mult decât și-ar fi putut imagina el. Construită pe chitare dezlănțuite, tobe dezordonate și un refren zgomotos, cântecul este în spiritul garage rock, în timp ce JAWNY aruncă în aer o dragoste pierdută. Beck adaugă un strat zgomotos de chitară, armonizează refrenul, apoi preia al doilea vers înainte ca JAWNY să sară înapoi pentru un solo uluitor.

JAWNY îl susține în prezent pe Beck în turneul său european, care a început la începutul acestei săptămâni la Edinburgh, Marea Britanie. În continuare, JAWNY va continua să cânte live, în timp ce se alătură lui Oliver Tree în turneul începând din august. Deocamdată, „take it back” cu Beck este prima lansare a lui JAWNY din 2022.

Întregul catalog al lui JAWNY se apropie de 1 miliard de stream-uri totale la nivel global, iar acum, odată cu lansarea de astăzi a „Take it back” cu Beck, este clar că el este destinat să ajungă la un public și mai larg, pe măsură ce continuă să se extindă. Rămâneți pe fază pentru mai multe anunțuri interesante care vor veni în curând.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *