Jax Jones colaborează cu Calum Scott pentru Whistle
2023-02-16 12:49:46

Jax Jones colaborează cu Calum Scott pentru “Whistle”. Jax Jones spune: “Sunt foarte încântat să colaborez cu Calum la Whistle. Vocea lui este remarcabilă și aduce cântecul la viață. 2023 va fi un an plin pentru mine, iar Whistle este începutul unui lung șir de lansări.”

“Cu această serie de muzică, mă adâncesc în influențele mele de când eram adolescent. De aceea, multe dintre melodii sună nostalgic și de ce sunt multe semne vizuale ale vieții mele timpurii. De exemplu, am filmat videoclipul pentru Whistle în autobuzele pe care le foloseam în fiecare zi la cursurile mele de muzică; 176 și 363. Folosirea acelor rute mi-a permis să arăt versiunea mea despre Londra, cum ar fi aspectele multiculturale care m-au influențat muzical și alcătuiesc atât de mult ceea ce sunt astăzi. Arătând aceste influențe, explorez ideea de a lua lucruri cu care ai crescut și de a te introduce în ele, permițându-ți să preiei stăpânirea lor, mai degrabă decât să fii pus pe un piedestal, acum că sunt mai în vârstă. Sunt foarte încântat să împărtășesc muzica pe care am pregătit-o pentru voi. Sper să vă placă Whistle.”

Calum Scott spune: „Atât de fericit că colaborez cu Jax la acest album! Îmi amintesc că am auzit un demo de la „Whistle” și am vrut imediat să intru cu băieții să facem cântecul și să înregistreze o voce! Mare fan al lui Jax ca artist, dar după ce am stat cu el și familia lui, sunt și eu un mare fan al lui ca persoană! Suntem încântați pentru toată lumea să audă „Whistle”!”

Videoclipul oficial pentru „Whistle” a fost filmat la Londra, cu un autobuz vechi pe care Jax obișnuia să se plimbare în Elephant & Castle, cartierul său local. Viața diverșilor pasageri se desfășoară pe măsură ce o cameră specială de controlul mișcării (MoCo) îi urmărește în călătoriile lor de dimineața până seara. Jax a co-regizat videoclipul împreună cu Charlie Sarsfield (Stormzy, George Ezra).
Producătorul de succes global, Jax s-a bucurat de un succes masiv în 2022 cu „Where Did You Go?” o colaborare cu MNEK, nominalizat la GRAMMY® și BRIT. Piesa a fost a doua cea mai mare melodie din 2022 la radioul din Marea Britanie și a strâns peste 450 de milioane de stream-uri.

Calum și-a lansat al doilea album, Bridges, care conține hiturile „Heaven”, „Biblical”, „Rise” și „If You Ever Change Your Mind”. Colaborarea sa cu Lost Frequencies, „Where Are You Now” a încheiat 2022 cu peste un miliard de stream-uri și a obținut certificări în numeroase țări, inclusiv aur în S.U.A. și platină în Marea Britanie. Cântecul nominalizat la BRIT a fost unul dintre cele mai importante 10 single-uri ale anului în Marea Britanie și s-a clasat în top 15 al numărului Billboard de 2022 Hot Dance/Electronic Songs.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *