Jax Jones colaboreaza cu Mnek pentru single-ul Where Did You Go?
2022-02-05 23:25:00

Producătorul, DJ-ul și instrumentistul, nominalizat la premiile Ivor Novello, BRIT și Grammy, Jax Jones, și-a unit forțele cu MNEK pentru piesa ‘Where Did You Go?‘. Încărcat de vibe-uri nostalgice și de note muzicale ce ne pregătesc pentru vară, acest track este ideal pentru a transmite o stare de bine în 2022.

Făcând referire la muzica de petrecere din anii 90, ‘Where Did You Go? evidențiază sentimentele pe care majoritatea oamenilor le împărtășesc în 2022, mai precis dorința arzătoare de a se bucura de momentele importante împreună cu cei dragi.

Jax Jones a spus: “Acest cântec este puțin diferit față de piesele mele anterioare, îmi place să fac experimente cu muzica. Sper să vă placă!”

Where Did You Go?‘  vine în urma mega succesului pe care Jax Jones l-a avut cu hit-ul ‘Out Out‘, lansat în august 2021, împreună cu Joel Corry, Charli XCX și Saweetie, care a petrecut 11 săptămâni în UK Top 10 și care a acumulat peste 250 de milioane de stream-uri până în prezent.

Fiind doi dintre cei mai apreciați artiști din industrie, MNEK și Jax Jones sunt prieteni de multă vreme, și au mai colaborat în 2016 pentru hit-ul „House Work”. Acest an se anunță a fi unul încărcat pentru Jax Jones.

Jax Jones este un artist ale cărui piese au fost premiate cu numeroase discuri de platină, acumulând până în prezent peste 32 de milioane în vânzări de single-uri și 6 miliarde de stream-uri. Jax a devenit un pilon al muzicii moderne în Marea Britanie, care continuă să creeze piese ce sfidează genurile muzicale, colaborând cu artiști precum Demi Lovato, Ed Sheeran, Bebe Rexha, Diana Ross, Joel Corry, Mark Ronson, Mabel, Years and Years, Martin Solveig, RAYE și Stefflon Don.

Artistul, producătorul și compozitorul, câștigător al premiilor Grammy, MNEK, se poate lăuda cu 12 ani incredibili de când și-a început cariera în industria muzicală. Cu peste 4 miliarde de stream-uri la cântecele scrise, produse, sau cântate de MNEK, acesta a devenit o forță de neoprit în lumea muzicii pop din Marea Britanie. El a lucrat cu unele dintre cele mai mari nume din industrie, printre care și Zara Larson, Stormzy, Jax Jones, Gorgon City și Craig David.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *