Jax Jones face echipă cu Fireboy DML pentru Me And My Guitar
2023-07-09 21:07:47

Jax Jones face echipă cu Fireboy DML pentru “Me And My Guitar”, care explorează călătoria artistului către descoperirea muzicii și îl vede cântând pentru prima dată, arătându-și versatilitatea ca artist.
Videoclipul oficial pentru „Me & My Guitar” a fost filmat la Londra și îi prezintă pe Jax și Fireboy care se ridică deasupra norilor orizontului Londrei. Videoclipul se încheie cu o fotografie a unui tânăr Jax și Fireboy privind apusul, simțindu-se împuterniciți și plini de speranță în ceea ce privește viitorul lor.

Jax spune: „Este prima dată când pun propria mea poveste în muzica mea și, de asemenea, prima dată când cânt pe o melodie, deoarece vreau să găsesc noi modalități de a intra în legătură cu fanii mei. Fiind artist și având muzică de succes în ultimii 10 ani, este important pentru mine să încerc să mă forțez creativ.

Când i-am trimis melodia lui Fireboy, s-a conectat imediat și i-a adus o energie uimitoare și autentică. Tatăl meu vitreg este nigerian, așa că a fost grozav să fiu capabil să mă conectez etnic cu melodia.”

Jax a parcurs un drum lung de când s-a stabilit în garajul unui prieten și a navigat prin lume, prin dragostea lui pentru a face muzică. Generozitatea unui profesor care i-a dăruit o chitară la o școală de muzică a fost catalizatorul a tot ce a urmat, inspirându-l să scrie, să înregistreze și să lanseze hit după hit, ceea ce l-a cimentat în cele din urmă ca pilon al muzicii britanice moderne. „Me & My Guitar” urmează single-ul contagios al lui Jax, „Whistle”, care își petrece în prezent a 19-a săptămână consecutivă în Top 40 din Marea Britanie și se mândrește cu peste 54 de milioane de stream-uri numai pe Spotify.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *