Jax Jones și Martin Solveig lansează, în colaborare cu GRACEY, piesa Lonely Heart
2022-06-13 18:38:04

Jax Jones și Martin Solveig lansează în colaborare cu GRACEY piesa „Lonely Heart”. Melodia prezintă o latură mai întunecată a catalogului Europa, cu vocea și versurile melancolice și tulburătoare ale lui GRACEY ghidând ritmurile perseverente.

„Abia am așteptat să apara această melodie, mai ales acum, cu vara care a sosit! Sunt un fan al lui Jax și Martin de mult timp, așa că a fost un vis să facem împreună „Lonely Heart” și să văd piesa că prinde viață. Aduceți sezonul festivalurilor!” – GRACEY

„’Lonely Heart’ este un cântec de dans modern infuzat de zeci de ani de apusuri la Mambo Ibiza” – Martin Solveig

„„Lonely Heart” este despre ceea ce vreau să fac pe ringul de dans; adună toate inimile singuratice împreună! Jax Jones este pentru toată lumea. Martin, Gracey și cu mine – îi includem pe toți, asta reprezintă muzica mea” – Jax Jones

Piesa este primul single al Europa de la „Tequila” cu RAYE, lansat în 2020, și „All Day And Night” din 2018 cu Madison Beer, care s-a clasat în Top 10 din The Official UK și a strâns peste 400 de milioane de stream-uri. Cel mai recent hit global al lui Jax, „Where Did You Go?”, este difuzat în prezent de peste un milion de ori pe zi numai pe Spotify.

Europa inseamna Jax Jones și Martin Solveig: doi prieteni care se întâmplă să fie și artiști, împingându-se unul pe celălalt să investigheze căi muzicale pe care nu le-ar explora singuri niciodată. Legătura dintre ei a fost imediată, cimentată de o îmbrățișare din partea lui Martin, după ce l-a auzit pe Jax ca DJ pentru prima dată la Pacha Ibiza. Cei doi se admirau de ceva vreme, dar cu cât discutau mai mult, cu atât se întrebau mai mult dacă ar trebui să intre în studio și să ducă această admirație la un alt nivel. Jax explică: „În acea prima zi în studio, fiecare am simțit că bula zonelor noastre naturale de confort a izbucnit.”

După cum explică Jax și Martin, „Europa ne-a permis amândurora să ieșim din ceea ce toți ceilalți ar putea considera rezonabil. Muzica nu trebuie să fie rezonabilă. Ai putea spune chiar că nu ar trebui să fie.”

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *