Jazzy a lansat single-ul "NRG"
2023-10-09 20:18:17

Jazzy a lansat single-ul “NRG”. Continuându-și ascensiunea ca unul dintre cei mai importanți artiști noi ai muzicii dance, DJ-ul și vocalistul irlandez Jazzy și-a anunțat anticipatul ei EP de debut, Constellations, care va fi lansat pe 20 octombrie prin CHAOS Records. După hit-urile masive de club „Giving Me” și „Feel It (Club Edit)”, Jazzy oferă ascultătorilor noua piesă „NRG”.

Constellations cuprinde șase piese, inclusiv cele menționate anterior, cu o singură colaborare a vocalistei Charlotte Plank pe „Empty Promises” și producție de la Belters Only, D.O.D, Hannah Laing, Jordan Riley, Jacob Manson și Karma Kid.
Jazzy a devenit rapid fața muzicii dance din Irlanda. Single-ul ei de debut „Giving Me” s-a clasat pe primul loc în Irlanda, făcând-o prima irlandeză care a făcut acest lucru în 14 ani și determinând-o ca ambasador global pentru scena muzicală autohtonă. Piesa a continuat să crească, ajungând pe locul trei în UK Official Singles Chart și strângând peste 75 de milioane de stream-uri.

După ce a crescut pregătindu-se ca violonistă clasică în timp ce ascultă obsesiv muzică house și hip-hop, Jazzy este o scriitoare incredibil de pricepută, care și-a construit o comunitate în jurul sunetului ei prin mixurile ei DJ „GEWAH” de pe Soundcloud. Ea a ajuns pentru prima dată la urechile fanilor muzicii prin apariția ei pe „Make Me Feel Good” al duo-ului dance Belters Only, un alt single irlandez numărul unu care a ajuns în top 5 în Marea Britanie. După seturile de la Longitude și Ibiza Rocks, ea va face o apariție la spectacolul sold-out Belters Only de la Dublin’s 3Arena în octombrie, înainte de a se alătura lui Pete Tong pentru Ibiza Classics în noiembrie și decembrie.

TRACKLISTING

1. Giving Me
2. Feel It
3. Empty Promises (with Charlotte Plank)
4. NRG
5. Stardust
6. Feeling Tonight

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *