Jean Gavril lanseaza "Sex in lift"
2018-10-29 20:47:16

“Sex in lift” este ultima piesa extrasa de pe primul EP al artistului.

Compusa de Jean si produsa alaturi de Cazan Serban si Nagy Lucian in studiourile HaHaHa Production, “Sex in lift” continua noua directie muzicala a artistului, ce imbina influente alternative, indie, funk si pop, lasandu-si amprenta unica in peisajul muzicii autohtone.

” Momentul ala cand intri intr-un lift cu o persoana straina si te intrebi oare cine este, ce face, unde merge, hmm … arata bine, miroase bine… si mintea iti fuge departe.
Uiti pentru o secunda de lucrurile din jur, scurt si intim, intre 4 pereti foarte apropiati unul de celalalt, respirand acelasi aer.
Piesa asta este inspirata de discutiile nice sau awkward ce pot avea loc intr-un lift, fie pe timp de zi sau noapte, fie imbracati sau dezbracati, straini sau iubiti, cu baieti sau cu fete, inainte ca usile sa se deschida din nou si realitatea sa intre inapoi in lift. Dar cine a zis sa ne oprim la 2 persoane…
Ne intoarcem noaptea din club,suntem un pic ametiti toti, iar liftul ne obliga sa stam apropiati, ne ajuta, oglinda ne trage inspre ea…si asa incepe o calatorie ce parca nu se mai termina.
Va invit sa urmariti un dialog intre oameni, in scurtele momente in care ne mai permitem sa ne ducem departe cu gandul, si sa va arat la ce mi-a fugit mie mintea uneori cand eram intr-un lift.
Eu cobor la etajul 6,5 va rog…” – Jean Gavril

“Cutit la abdomen” este EP-ul de debut al lui Jean Gavril. Un statement puternic despre unicitatea proiectului sau muzical, acesta contine piesele “Fata bea cu mine”, “Jale Jeane”, ” Cutit la abdomen” si “Sex in lift”. Fiecare lansare este insotita de o poveste vizuala reprezentativa personalitatii lui Jean, conturata de Monolit Studio.

Jean Gavril este artistul care isi spune povestea prin piesele sale, fapt care ii ofera originalitate si asigura publicului un moment unic. Odata urcat pe scena, acesta traieste intr-un mod aparte fiecare nota muzicala, iar creatiile sale transmit emotii si libertate.

“P.S: in clipul de la « Sex in lift » am vrut sa redam o imagine reala a ceea ce se intampla, de aceea am folosit saruturi reale, pe bune, cu limba, cu drag” – Jean Gavril

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *