Jean Gavril și Geneva lansează „Oh, Ramona", single extras de pe coloana sonoră a filmului cu același nume
2019-02-14 20:57:43

Jean Gavril și Geneva colaborează pentru coloana sonoră a filmului “Oh, Ramona!”.
“Oh, Ramona!” urmărește transformarea lui Andrei dintr-un adolescent într-un adult care-și trăiește candid și autoironic prima poveste de dragoste, inocentă și neîmpărtășită, în alternanță cu a doua poveste, intensă și nebunească, incapabil să facă o alegere. „Oh, Ramona!” este rescrierea cinematografică a cărții lui Andrei Ciobanu, „Suge-o, Ramona!”.

„Cel mai bun exemplu de spontaneitate la studio, când începi o idee obișnuită pentru tine, ca apoi să ajungă pe coloana sonoră a unui film. Angus a venit cu riff-ul, Șerban cu groove-ul rapid și în 15 minute am scris refrenul. Geneva a scris partea de rap, ca mai apoi sa dansăm ca nebunii pe ea încă 30 de minute, cât așteptam răspuns de la Cristina Iacob (regizorul filmului «Oh, Ramona!»). Cristina a zis că trailerul este deja lansat, dar piesa e prea bună ca să fie lăsată pe dinafară. Restul e istorie.” – Jean Gavril

Un mix între stilul rock ce l-a făcut cunoscut pe Jean și influențele rap pe care le aduce Geneva, piesa va putea fi auzită pe genericul filmului ce are premiera astăzi, 14 februarie.

„Oh Ramona” este prima dintre suprizele pe care Jean le pregătește anul acesta.

Jean Gavril este artistul care își spune povestea prin piesele sale, fapt care îi oferă originalitate și asigura publicului un moment unic. Odată urcat pe scenă, acesta trăiește într-un mod aparte fiecare notă muzicală, iar creațiile sale transmit emoții și libertate.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *