Jeremy Zucker a lansat albumul "CRUSHER"
2021-10-03 12:30:00

Materialul “CRUSHER” este raspunsul lui Jeremy la tot ceea ce a realizat in timpul pandemiei, fiind si o continuare a albumului de debut, “love is not dying”, lansat in timpul lockdown-ului. Mesajul nu a fost perceput de persoana pentru care a fost scris primul proiect muzical, iar “CRUSHER” exprima exact sentimentul, pe care il ai in momentul in care realizezi ca ai fost strivit de persoana iubita.

Albumul contine piesele “18”, printre care “HONEST” si “cry with you”, melodii care au primit recenzii pozitive din partea Billboard, Consequence, Entertainment Tonight, Ones To Watch, Variance Magazine, dar si alte publicatii.

Pe 19 octombrie, Zucker va incepe turneul “MORE NOISE !!!!” si va concerta in 20 de orase din America de Nord.

Artistul din New Jersey a debutat in 2015 si de atunci a acumulat peste 5,3 miliarde stream-uri la nivel global si a vandut peste 3 milioane de albume. Cele mai cunoscute piese ale lui Jeremy sunt “talk is overrated”, feat. Blackbear, “all the kids are depressed”, “you were good to me” impreuna cu Chelsea Cutler si “comethru”. Albumul de debut a ajuns in Top 25 din Billboard Hot 200. In 2021, Jeremy a colaborat cu Chelsea Cutler pentru EP-ul “brent ii”.

CRUSHER TRACKLIST
1.           “i-70”
2.           “Deep end”
3.           “Cry with you”
4.           “I can’t look at you”
5.           “When i’m around”
6.           “Therapist”
7.           “Sex & cigarettes”
8.           “HONEST”
9.           “18”
10.         “Sociopath”
11.         “Don’t come over, i’m an asshole”
12.         “No one hates you (like i do)”

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *