Jeremy Zucker a lansat Internet Crush
2023-02-16 12:56:46

Jeremy Zucker a lansat “Internet Crush”. Cu un catalog destinat vulnerabilității, povestirea semnăturii lui Jeremy dă noua piesă. Ecouri de chitară acustică ciupită ușor, iar vocea lui brută rezonează în timp ce vorbește direct și nu îl reține nimic. „Crush internet” se desfășoară cu detaliile unei conversații cu un prieten, bazându-se pe un nivel de intimitate pe care numai Jeremy l-ar putea evoca.

Vorbind despre inspirația din spatele cântecului, Jeremy spune: „Piesa este despre realitățile întâlnirilor și dragostei în lumea digitală modernă. Cred că toată lumea are experiență cu intersecția relațiilor și a internetului într-un fel sau altul – fie că este cu prietenii, părinții sau o persoană semnificativă. Este foarte interesant cum putem rămâne conectați cu cineva în timp ce suntem separați de distanța fizică. Există multă intimitate și conexiune pe internet dar, în același timp, există și multă izolare. Am scris cântecul despre dihotomia ciudată care există în legătura dintre izolare și intimitate în contextul internetului și frustrările în încercarea de a găsi o conexiune pură.”
„Internet crush” pregătește scena pentru un 2023 încărcat pentru Jeremy, care include muzică nouă și planuri de turnee globale care urmează să vină.

Recent, Jeremy a anunțat că se va alătura lui The Kid Laroi în turneul său „Bleed For You” prin America de Nord în această primăvară. Turneul începe pe 22 martie în Syracuse, NY și se va desfășura până pe 3 mai în Champagne, IL.

„Internet crush” urmează colaborarea lui Jeremy din 2022 „I’m So Happy” cu BENEE și aclamatul album CRUSHER din 2021. Dincolo de a aduna peste 10 miliarde de stream-uri în carieră, Jeremy a primit mai multe certificări de platină și aur RIAA în catalogul său. Ca să nu mai vorbim că a susținut spectacole sold out în întreaga lume și la festivaluri de muzică importante, inclusiv Lollapalooza, Governors Ball, Firefly și Reading & Leeds, precum și a onorat scenele The Late Show cu Stephen Colbert, The Late Late Show cu James Corden și TODAY Show.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *