Jess Hayes lanseaza Break Up Love, o piesa despre respect de sine
2022-08-23 18:53:56

Jess Hayes lansează marți, 23 august, „Break Up Love”, o piesă care ne introduce într-o relație toxică, ajunsă la final. Jess Hayes vorbește despre determinarea de a trece mai departe, cât și despre respectul față de propria persoană.

„Break Up Love” este genul de piesă care îți va aduce încredere în propria persoană, pentru a găsi puterea de a renunța la impulsul de a te agăța de o relație, care, fără dar și poate, a ajuns la final. Tot acest imbold de a pune respectul față de propria persoană pe primul loc este ingredientul principal din noua piesă a lui Jess Hayes.

Jess Hayes este o cântăreață și compozitoare de blues, rock și soul din Londra, care și-a început drumul în lumea muzicii în 2015. Jess provine dintr-o familie de muzicieni. Părinții artistei au avut propria lor trupă, Bad Influence, iar Jess obișnuia să meargă în concerte cu ei. În materie de muzică, Jess Hayes își găsește inspirația la artiști precum Stevie Nicks, Queen, Tedeschi Trucks, Grace Potter, The Bros Landreth și Eva Cassidy.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *