Jessie Reyez a lansat piesa Mutual Friend
2022-08-17 19:51:59

Jessie Reyez lanseaza melodia “Mutual Friend”, pe care a prezentat-o live in cadrul show-ului TV “Jimmy Kimmel Live!”.
In acelasi timp, artista a dezvăluit, videoclipul piesei, care a fost regizat de Peter Huang.

„Prietenul meu m-a sunat să vorbim și să-mi transmită un mesaj de la fostul meu (de parcă am fi fost in școala sau ceva de genul asta -_-) M-am supărat tare, am mers la studio, am comandat Uber Eats, Rykeys a cântat un beat și apoi a ieșit “Mutual Friend”, a declarat Jessie.

Noul single urmează lansarea din iunie a piesei „Fraud”. Piesa, descrisă de Antwane Folk de la Rated R&B ca „intensă și nefiltrată”, a sosit cu un videoclip muzical regizat de Emma Higgins.

Ambele melodii sunt programate să apară pe viitorul album al lui Reyez, care va fi lansat prin FMLY/Island Records. Ea și-a lansat  albumul de debut “Before Love Came to Kill Us” în martie 2020. La mai puțin de două săptămâni mai târziu, a apărut ediția de lux și a avut trei cântece suplimentare.

În toamna aceea, Reyez a lansat o a treia versiune extinsă a Before Love Came to Kill Us. Ea a înlocuit două melodii cu „Sugar at Night” și „No One’s in the Room”. Toate cele trei track-uri au inclus apariții de la Eminem și 6LACK.

La sfârșitul anului 2020, Reyez a primit premiul American Express Impact la Billboard Women in Music 2020. Before Love Came to Kill Us a fost lăudat de Rated R&B în aceeași lună, apărând pe lista albumelor de la sfârșitul anului pe locul 19.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *