Jessie Reyez face echipă cu Miguel pentru Jeans
2023-08-18 21:05:08

Jessie Reyez face echipă cu Miguel pentru “Jeans”. Balada este prima colaborare între Reyez și Miguel și proiectul perfect pentru chimia lor sonoră. „JEANS” arată o latură matură și sexy a lui Reyez – aici ea este vulnerabilă și sigură.

„JEANS” este prima melodie nouă a lui Reyez din 2023, după ce a lansat albumul al doilea YESSIE la sfârșitul anului 2022 și debutul ei revoluționar din 2020, Before Love Came To Kill Us.
Reyez continuă să construiască o bază de fani masivă și loială, care acoperă acum peste 3 miliarde de stream-uri în întreaga lume, în toate platformele de streaming.

Mai târziu în acest an, Reyez va publica prima ei carte de poezie, Words of a Goat Princess, un următor pas firesc pentru artist. Debutul ei promite să dețină puterea relatabilității și a inspirației găsite prin muzica ei, o adevărată extensie a artei sale pe pagină. Jessie își duce abilitățile de scris și de vorbire pe noi platforme, inclusiv recentul ei TED Talk. Words of a Goat Princess este programat pentru lansarea în octombrie prin Simon & Schuster.

Vocea inconfundabilă a lui Reyez, stiloul de neegalat și capacitatea de a se mișca fără efort între genuri fac ca această piesă să fie pregătită pentru romantism.Întotdeauna deschisă în arta și identitatea ei, Jessie își face vocea auzită în ceea ce va fi cea mai formativă epocă a ei de până acum.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *