Jessie Ware a lansat albumul That! Feels Good
2023-04-28 19:23:50

Jessie Ware a lansat albumul “That! Feels Good”, material care include aclamatele single-uri „Free Yourself”, „Pearls” și „Begin Again”.

Există un sentiment incredibil de libertate pe parcursul noului album al lui Jessie Ware. Succesul filmului „What’s Your Pleasure?” și spectacolele live ulterioare (British Fashion Awards, Glastonbury, Primavera și susținerea lui Harry Styles) au fost o influență cheie asupra realizarii celui de-al cincilea album al lui Jessie.

Este, spune Jessie, o lucrare pe care a făcut-o cu o singură persoană în minte. “Asta este pentru mine. Ei bine, este pentru cât mai mulți oameni posibil”, spune ea. „Dar mai mult decât orice, știam albumul pe care voiam să-l fac și cu cine voiam să-l fac. Am lăsat deoparte ani de anxietate, sindromul impostorului și toată acea supărare și sentimentul că nu sunt suficient de bună. Asta nu înseamnă să elimin nimic din ceea ce a venit înainte pentru că sunt incredibil de mândră de toate acestea, dar sunt într-un loc, astăzi, în care mă simt pe deplin fericită și relaxată în ceea ce sunt și muzica pe care o fac.”

Deschiderea albumului o vede pe Jessie alături de o distribuție de staruri, oferind cuvinte vorbite de la oameni ca Kylie, Aisling Bea, Benny Blanco și Lennie. Single-ul anterior „Free Yourself” este încărcat cu energie care celebrează bucuria de a fi fără scuze.
„Pearls” o vede pe diva din ringul de dans înapoi unde îi este locul. Actualul single „Begin Again” este o revenire incisivă, revigorantă, care canalizează energia funk-ului și dance-ului clasic. „Beautiful People” deschide ușile la o petrecere numai pe invitație, unde ringul de dans este în flăcări și mingea disco strălucește. Electronica continuă pe „Freak Me Now” al lui Stuart Price, care absoarbe sunetele French House.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *