Jessie Ware a lansat în colaborare cu Róisín Murphy single-ul Freak Me Now
2023-07-29 21:30:19

Jessie Ware a lansat în colaborare cu Róisín Murphy single-ul “Freak Me Now”. Melodia vine direct de pe albumul lui Jessie, adorat de critici, „That! Feels Good!’, care a debutat pe locul 3 în topurile din Marea Britanie.

Piesa preferată a fanilor readuce energia electrizantă care a fost atât de iubită pe albumul lui Jessie. Produs de Stuart Price, „Freak Me Now” aduce influențe familiare ale electronicii anilor 80 și sensibilitățile moderne care fac muzica lui Jessie atât de memorabilă.

Vorbind despre single, Jessie a spus: „Este o mare onoare să o am pe regina disco-ului, Róisín Murphy pe Freak Me Now. I-am trimis un mesaj în speranța că ar putea fi interesată să apară pe melodie și înainte de a-mi da seama, era în studio. Gândește-te să faci o colaborare cu mine și înainte să-mi dau seama, ea a intrat direct în studio și și-a înregistrat toate vocile pentru piesă și ni le-a trimis nouă. I-am admirat munca de mulți ani și o respect atât de mult. Să o ai pe una dintre cele mai distractive piese de pe That! Se simte bine! Este uimitor. Știu că fanii mei vor înnebuni din cauza asta, la fel și eu. Încă nu-mi vine să cred că am colaborat.”

Vorbind despre colaborare, Róisín a spus: „Jessie este, pur și simplu, genială, o compozitoare super talentată și o cântăreață uimitoare. Când mi-a trimis „Freak Me Now”, l-am adorat și am simțit că era perfect pentru mine să fiu pe cântec.”

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *