Jessie Ware a lansat single-ul Free Yourself
2022-07-24 12:29:50
Jessie Ware a lansat single-ul “Free Yourself” – un imn despre pozitivism și auto-împuternicire alimentat de adrenalină, pentru a te simți bine pe ringul de dans. Melodia este co-scrisă și produsă de Coffee Clarence JR și de legendarul producător britanic Stuart Price, oferind o primă idee asupra celui de-al cincilea album al lui Jessie.

„Free Yourself este începutul unei noi ere pentru mine.” explică Jessie. „Sunt atât de încântată că oamenii o să aibă acest cântec pentru sfârșitul verii; să danseze, să nu simtă inhibiții și să se simtă bucuroși pentru că așa m-am simțit recent, fiind capabilă să merg din nou în turneu și să cânt din nou. Bucură-te de tine, eliberează-te!”

Artista a reluat spectacolele ei live reprogramate din turneul, „What’s Your Pleasure?”, cântând la Glastonbury’s Park și Primavera Sound. Mai târziu, anul acesta o va vedea pe Jessie în Statele Unite pentru a-l susține pe Harry Styles în turneul său Love on Tour pentru 5 întâlniri la centrul United din Chicago.

În timpul finalizării turneului reprogramat, Jessie este înapoi în studio pentru a-și termina mult așteptatul al cincilea album de studio.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *