Joe Jonas a lansat un nou single, „What This Could Be"
2024-10-04 16:26:47

După ce a acumulat milioane de vizualizări online și a stârnit nerăbdare în rândul fanilor pentru lansarea oficială, cântărețul, compozitorul, actorul, producătorul și superstarul global nominalizat la GRAMMY, Joe Jonas, lansează astăzi noul său single „What This Could Be”, care servește drept continuare a hitului „Work It Out”. Ambele piese vor fi incluse pe viitorul său album, „Music For People Who Believe In Love”, care va fi lansat în curând.

În „What This Could Be”, Joe arată o nouă latură a muzicii sale solo. Piesa surprinde printr-un refren emoționant, în care artistul își exprimă dorința de a redescoperi intensitatea unei relații. Versurile reflectă o căutare interioară, iar aranjamentele instrumentale adaugă o notă de profunzime.

Piesa este însoțită de un videoclip inspirat de trendul online „camera roll”, ce include videoclipuri și fotografii din colecția personală a lui Joe Jonas. Melodia apare după succesul single-ului „Work It Out”, care a fost apreciat pe scară largă de la lansarea sa din această vară.

Păreri?

48 Post Views
0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *