John Legend a lansat albumul dublu Legend
2022-09-10 17:49:35

John Legend a lansat albumul dublu “Legend”. Produs executiv de Legend și prolificul producător-scriitor Ryan Tedder (Beyoncé, Adele), albumul dublu vibrant este plin de senzualitate și bucurie fără scuze.

ACTUL I al albumului dublu amintește de plăcerile lumești și senzuale de sâmbăta seara – pline de poftă, sine, și aventură. Se deschide cu „Rounds”, un mix captivant cu Rick Ross, un artist cu care Legend a colaborat poate mai mult decât oricare altul. Alte piese includ jocul mocnit în dormitor R&B „Splash” cu Jhene Aiko și rapperul Ty Dolla $ign, „Dope”, o „piesă de vară” cu rapperul JID și „Love”, cu Jazmine Sullivan, pe care Legend o cunoaște de când era tânără artistă. ACTUL I atinge punctul culminant în „All She Wanna Do” cu Saweetie.

ACTUL II evocă sentimentul unei dimineți de duminică, cu accent pe vindecare, intimitate, suflet și angajament. Include „Honey”, „o piesă R&B sensuală, inspirată de jazz”, cu Muni Long și „Wonder Woman”, un omagiu emoționant adus puterii și grației tuturor femeilor din viața lui. Alte piese din ACT II sunt „Good”, cu Ledisi, o poveste despre vindecarea intimă , „Pieces”, o baladă devastator de frumoasă despre a trăi cu durere,

LEGEND are sentimentul unui clasic și totuși se simte nou. În același timp, își afirmă locul în canonul artei de culoare, unde onorarea poveștii ancestrale este la fel de importantă, precum iubirea, frumusețea și bucuria.

„Nu mă simt niciodată divorțat de strămoșii mei”, a spus Legend. „Am atâta reverență față de moștenirea mea muzicală, încât nu simt că trebuie să o las în urmă pentru a fi aventuros, creativ sau pentru a încerca ceva nou. Când creez ceva nou, încă aud vocile și influențele lui Stevie, Marvin, Curtis, Aretha, Nina, Donny și Prince. Muzicienii de culoare au fost întotdeauna în fruntea inovației în muzică.”

Legend urmează să cânte „Pieces” de pe noul album la cea de-a 74-a ediție a Premiilor Primetime Emmy pe 12 septembrie. Luna viitoare, câștigătorul EGOT se va întoarce la Las Vegas pentru rezidența sa apreciată de critici „Love in Las Vegas”, cu spectacole care vor avea loc între 14 octombrie și 29 octombrie.

LEGEND Track List:

ACT I
Rounds ft. Rick Ross
Waterslide
Dope ft. JID
Strawberry Blush ft. Free Nationals
Guy Like Me
All She Wanna Do
Splash ft Jhene Aiko, Ty Dolla $ign
You
Fate ft. Amber Mark
Love ft. Jazmine Sullivan
One Last Dance
All She Wanna Do ft. Saweetie

ACT 2
Memories
Nervous
Wonder Woman
Honey ft. Muni Long
I Want You to Know
Speak in Tongues ft. Jada Kingdom
The Other Ones ft. Rapsody
Stardust
Pieces
Good ft. Ledisi
I Don’t Love U Like I Used To
Home

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *