John Legend colaborează cu JID pentru piesa Dope
2022-05-20 21:30:00

John Legend colaborează cu JID pentru piesa „Dope”, care produsă de Ian Kirkpatrick și Ryan Tedder și scrisă de Legend, Charlie Puth, Ryan Tedder, Ian Kirkpatrick și rapperul J.I.D. Melodia, emoționantă și catchy, dă tonul pentru începerea verii cu vibrațiile sale de petrecere și versurile senzuale despre tot ceea ce găsești atractiv la acel cineva special.

„Sunt atât de încântat să lansez muzică nouă”, spune John Legend. „Ultimul an a fost atât de interesant pentru mine din punct de vedere creativ. Am scris și am colaborat cu unii dintre cei mai talentați oameni din lumea muzicii și avem materiale noi și grozave de împărtășit lumii. „Dope” este unul dintre preferatele mele. Iubesc energia melodiei. Mi-a plăcut să colaborez cu toți cei care au participat la această piesă, iar J.I.D este unul dintre artiștii mei preferați din hip-hop”.

Artistul a arătat piesa prima dată în timpul primei sale runde, aclamate de critici și sold-out, a noii sale rezidențe din Las Vegas, „Love in Las Vegas”. Billboard se bucură de spectacol, spunând “Legend a ținut toată sala în mâinile sale în timp ce fanii dansau, țipau și își făceau drum printr-un set generos care cuprinde catalogul de șapte albume al multiplui câștigător Grammy”.

Legend a împărtășit pentru prima dată o parte din „Dope” la premiile iHeart, unde a susținut un concert special la pian împreună cu Charlie Puth. Piesa este prima lansare de pe viitorul album al lui Legend, primul său material discografic realizat împreună cu noul partener, Republic Records. Ultimul proiect al lui John, “Bigger Love”, a câștigat premiul Grammy pentru cel mai bun album R&B.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *