Johny Romano și Connect-R sunt Băieți Deștepți!
2023-06-22 16:41:14

Melodia vă va lua prin surprindere căci face parte de pe coloana sonoră a unui film cu același titlu, cu multe vedete în roluri principale, printre care și Johny Romano. Noul single în colaborare cu Connect-R se numește “Băieți Deștepți”, iar videoclipul are imagini în premieră din noul film.
Vara asta va fi una fierbinte, mai ales după ce se va lansa videoclipul piesei ”Băieți Deștepți”, o colaborare specială între Johny Romano și Connect-R.
Noul single lansat de Sprint Music face parte de pe coloana sonoră a unui film cu același titlu, regizat de Igor Cobileanski, în care printre mulți actori și cântăreți joacă și Johny Romano.
“Sunt foarte încântat de această colaborare deoarece nu am mai scos o piesă de ceva timp deja, iar piesa ”Băieți Deștepți” îmi place foarte mult mie personal. O bucurie întotdeauna să lucrez alături de Connect-R. Am încercat să facem o piesă cât mai pentru oameni dar care să păstreze esența artistică a fiecăruia cât și esența filmului. Sunt nerăbdător să o cânt în concerte, în special alături de nenicu. Mulțumesc mult maeștrilor cu care am avut bucuria și onoarea să joc în acest film. A fost o experiență minunată; iar faptul că acest lucru a dus la creația unei piese noi dragi mie o face cu atât mai frumoasă. Vă urez audiție și vizionare plăcută!”, ne-a spus Johny.
Muzica pentru “Băieți deștepți” a fost compusă de Ștefan Mihalache iar textul de Ștefan Mihalache și Johny Romano. De producția audio s-au ocupat Ștefan Mihalache și Epic Julius @Midiots, care a făcut și Mix/Master ul, iar videoclipul a fost realizat de Cristi Roman. Pe Johny Romano vă mai spunem că îl veți vedea la cea de-a doua ediție We Love Music Festival, care va avea loc pe platoul Fețeni de la Râmnicu Vâlcea, în perioada 18-20 august.
Johny Romano a devenit cunoscut odată cu lansarea piesei „Na Janau”, în colaborare cu Connect-R, și a ajuns imediat în atenția publicului. Au urmat și alte piese cu Connect-R, Andres Chiriac, Mario Fresh și Renvtø și a făcut parte din show-ul ”Te cunosc de undeva” de la Antena 1, unde a făcut echipă cu Rona Hartner.
Johny Romano este unul dintre artiștii Hood Famous și este extrem de norocos, pe lângă talentul de care dă dovadă, pentru că de el se ocupă atent unul dintre cei mai bine cotați artiști de la noi, mai precis, Connect-R.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *