Jolie și Veve au înregistrat cover după Santa, Can't You Hear Me
2022-12-10 18:27:40

S-a lansat o nouă colaborare, Jolie feat Veve, cover după “Santa, Can’t You Hear Me”.
O, ce veste minunată, s-a lansat o nouă piesă, o colaborare între Jolie și Veve, care au înregistrat un cover după melodia “Santa, Can’t You Hear Me” interpretată în variantă originală de Kelly Clarkson & Ariana Grande. Urmăriți în continuare videoclipul și aflați detalii de la filmările acestuia.

Interpreta piesei “Zarurile” revine în atenția fanilor cu o nouă piesă, de data aceasta un cover de Crăciun. Jolie a înregistrat împreună cu Veve, profesoara ei de canto, piesa “Santa, Can’t You Hear Me” interpretată în varianta originală de Kelly Clarkson & Ariana Grande.

Împreună au filmat și un videoclip pe care îl puteți vedea în continuare iar Veve ne-a oferit mai multe detalii despre tânăra solistă.

“Jolie este eleva școlii noastre de canto, LaLa Music Academy, pentru copii între 7 și 99 de ani, unde îi învățăm să cânte. Suntem infințați din 20I7, avem ore de canto și lucrăm cu o mulțime de artiști. Jolie sau Andreea Roată, pe numele ei adevărat, este eleva noastră de câteva luni, nu e de foarte mult timp în echipă. Noi în fiecare an, de Crăciun, avem o tradiție, cred că e a cincea oară, când înregistrăm piese, cei care își doresc să cânte câte o piesă, nu contează dacă e cover sau originală. Iar pentru că ea e nouă în școală, i-am propus și ei, după ce mi-a spus că vrea să înregistreze, o piesă de Crăciun. I-am prezentat duetul acesta și așa am cântat împreună. Pot să spun că este o fată extrem de talentată, ne înțelegem bine, extraordinar de muncitoare, mă bucur că părinții o încurajează pe acest drum și noi, cei de la academie o ajutăm să progreseze să și ducă visul mai departe”, spune Veve, care ne-a povestit și cum a fost la filmări, care s-au desfășurat într-o casă împodobită special de Crăciun, unde s-au mai filmat și alte videoclipuri.

“A fost foarte tare pentru că am sunat din septembrie să închiriez casă și nu mai aveau locuri ziua, ci noaptea. Credeam că sun prea devreme și când colo era ocupată zilele. Pot să spun că au fost primele filmări de noapte ale elevilor, dar s-au descurcat. În 3 zile, trei nopți, am filmat 24 de videoclipuri, și cel al lui Jolie, colaborarea noastră”, mai spune Veve.

La rândul ei, Jolie ne a mărturisit că s-au distrat la filmări, fiind însoțită de părinți și câțiva colegi care apar și ei în videoclip. “S-a filmat rapid, a fost totul distractiv și ne-am simțit bine. M-am bucurat să înregistrez acest cover cu Veve și sper să vă placă și următoarele surprize pe care le pregătesc”, a mai spus tânăra Jolie.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *