Jon Batiste a lansat albumul World Music Radio
2023-08-18 20:56:11

Jon Batiste a lansat albumul “World Music Radio”. Proiectul este însoțit de videoclipul piesei remarcabile, „Uneasy”, cu Lil Wayne, care își arată abilitățile la chitară și cântă un vers din cântec.
Jon Batiste se adâncește în întrebarea profundă: Nu toată muzica, în esență, este muzică mondială? Inspirându-se din misiunea lui Batiste de a crea o comunitate cu puterea muzicii, acest album servește drept pașaport sonor pentru urechile ascultătorilor, invitându-i într-o călătorie muzicală transformatoare destinată tuturor.

Despre World Music Radio, Jon spune: „O serie de colaboratori din locații de pe tot globul au făcut acest lucru realitate. A fost o mare bucurie în a face acest lucru și cu siguranță se traduce în experiența de ascultare – și acum pentru tine.”
La World Music Radio, Jon Batiste atinge noi culmi artistice colaborând cu o gamă diversă de talente globale. Printre colaboratori se numără producătorul nominalizat la GRAMMY, Jon Bellion, precum și artiști renumiți precum Lil Wayne, Lana Del Rey, Kenny G, Fireboy DML, J.I.D, Camilo, NewJeans și alții.

Lansarea acestui proiect esențial vine cu imaginile dinamice ale piesei „Uneasy”, colaborarea lui Batiste cu Lil Wayne. Videoclipul pentru această melodie complimentează în mod rafinat această colaborare dintre cei doi muzicieni – cu versurile captivante ale lui Lil Wayne și solo-ul de chitară incendiar oferind juxtapunerea perfectă pentru vocea fină și partitura strălucitoare la pian a lui Batiste.

Devotat răspândirii bucuriei muzicii în propria sa comunitate, Batiste i-a surprins recent și pe studenții de la Brooklyn Music School și de la Jazz Standard Youth Orchestra, spunându-le: „Dacă faci ceva din inima ta, cineva de acolo va simți asta.” Batiste a fost alături de unul dintre tinerii studenți de la CBS Mornings pentru a discuta despre World Music Radio.
World Music Radio urmează succesul albumului istoric și aclamat de critici al lui Batiste, WE ARE, care a câștigat cea de-a 64-a ediție anuală a Premiilor GRAMMY, câștigând cinci premii, inclusiv prestigiosul Album al Anului. Cele paisprezece nominalizări ale carierei sale la șapte categorii nu sunt doar o premieră în istoria GRAMMY, ci demonstrează și capacitatea lui de a sfida genurile; o afirmație pe care o susține incontestabil în cadrul acestui nou efort muzical.

Tracklist:
1. Hello, Billy Bob
2. Raindance (ft. Native Soul)
3. Be Who You Are (ft. J.I.D, NewJeans, Camilo)
4. Worship
5. My Heart (ft. Rita Payés)
6. Drink Water (ft. Jon Bellion, Fireboy DML)
7. Calling Your Name
8. Clair De Lune (ft. Kenny G)
9. Butterfly
10. 17th Ward Prelude
11. Uneasy (ft. Lil Wayne)
12. CALL NOW (504-305-8269) (ft. Michael Batiste)
13. Chassol
14. BOOM FOR REAL
15. MOVEMENT 18′ (Heroes)
16. Master Power
17. Running Away (ft. Leigh-Anne)
18. Goodbye, Billy Bob
19. White Space
20. Wherever You Are
21. (Bonus track) Life Lesson (ft. Lana Del Rey)

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *