Jon Brian feat. Tinna - Daca dragoste nu e (lyric video)
2015-02-10 15:46:52

Jon Brian, pe numele său real Ionuț Bălășoiu revine în atennția publicului și azi lansează noul lui single “Daca dragoste nu e…”, o piesă în featuring cu Tinna, fostă concurentă X-Factor.

După ce a lansat mai multe piese dintre care amintim “I live in California” în colaborare cu Doddy (single ce a fost foarte bine primit în Grecia și Cipru), dar și “O strada din Paris” (melodie foarte apreciată în online), Jon (Ionuț Bălășoiu, fiul cunoscutului interpret de muzică populară Nelu Bălășoiu), prezintă publicului cel mai nou cântec al sau: “Daca dragoste nu e…”, adresat mai in gluma, mai in serios, celor care s-au certat si incearca sa se impace de Valentine’s Day.

Piesa a fost compusă de Florin Popa, Andreea Avarvari, Roxana Spoială si Cristina Dobrescu, produsă de Jay Murano și Vlad Duță, inregistrată, mixată și masterizatș la Super Sound Studio (inginer de sunet: Costin Milon), iar artwork-ul poartă semnatura lui Cătălin Cristea.

Despre noul sau single, Jon Brian a declarat: “Ne-am dorit o piesa cu un mesaj simplu și în care să se regăsească ascultătorii. Astfel am plecat de la cunoscuta sintagmă <>, în jurul căreia am creat o poveste în care, cu siguranță, se regăsesc mulți tineri din ziua de azi.”

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *