Jon Brian si Elizza lanseaza Pe la 16 ani
2022-06-29 19:26:59

Jon Brian, artistul cunoscut pentru colaborarile cu Sandra N. (Trandafiri) si Mellina (Ramas bun), lanseaza un nou single si videoclip – “Pe la 16 ani”. Piesa este compusa chiar de Jon, impreuna cu UnderVibe, si reprezinta o colaborare cu fosta concurenta The 4 si Superstar, Elizza. Videoclipul este regizat de Alex Marica (Calatorie Magica).

“Iubirile, cateodata, se pierd in trecut, dar niciodata nu vom uita acele persoane ce ne-au ranit, desi noi, probabil am continuat sa le indragim. Exista acea limita, dureroasa, cand trebuie sa punem punct, dar intotdeauna ramane amintirea. Din pacate, in dragoste si in razboi nu exista reguli. Ma vreau inapoi, la 16 ani! Un motto in care cu siguranta ne vom regasi multi. Am scris aceasta piesa stand singur in casa 14 zile cu o afectiune de care niciunul dintre noi nu vrem sa ne mai amintim. Am imbinat momente din viata mea cu clipe ce mi le-am imaginat, traite de alte persoane”, a declarat Jon Brian.

Elizza a adaugat si ea: “Mi-a placut piesa cand mi-a fost propusa si ma bucur ca s-a pliat perfect pe vocea mea. Am lucrat foarte bine cu Jon si cu UnderVibe si sunt sigura ca nu va fi ultima colaborare. Sper ca ascultatorii sa se regaseasca in piesa si sa o asculte cu placere.

“Am ales-o pe Elizza pentru aceasta colaborare, deoarece mi-a placut foarte mult timbrul ei vocal, un glas aparte, de care muzica romaneasca are nevoie. A dat o nota romantica piesei si ma bucur foarte mult ca am reusit sa cantam aceasta piesa impreuna”, a completat Jon Brian.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *