Jon Brian si Jessica D lansează videoclipul “Puterea dragostei”
2021-08-02 23:22:42

După colaborările cu Sandra N., Mellina și Andia, Jon Brian lansează un nou single, “Puterea dragostei”, compus chiar de Jon, împreună cu UnderVibe, Alexandra Dinu și Any1. Piesa reprezintă o colaborare cu Jessica D (artista cunoscută pentru Hiturile avute împreună cu Jimmy Dub) și beneficiază și de un videoclip regizat de UnderVibe și Jon Brian.

“”Puterea dragostei” este o piesă care vorbește despre iubirea de-o vara, acea iubire pură și fară griji. Am lucrat foarte bine cu Jessica, am știut din start că vocea ei se va plia pe melodie și sunt foarte mulțumit de rezultat. Videoclipul a fost filmat în mai multe locații de pe litoral, inclusiv la Hotelul Mamaia White Tower, filmările durând 25 de ore”, a declarat Jon Brian.

“Mi-a plăcut piesa de prima data când am ascultat-o în varianta demo. Jon este un artist și un om care are curaj să își exprime emoțiile prin versuri, lucru pe care eu îl apreciez mult. În inima mea piesa deja are succes și sper să ajungă la cât mai multe suflete care se regăsesc în ea”, a adăugat Jessica D.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *