Jonas Blue colaborează cu Louisa Johnson pentru Always Be There
2022-09-04 19:08:30

Jonas Blue colaborează cu Louisa Johnson pentru “Always Be There”. Piesa este cea mai recentă din viitorul proiect de album al lui Blue, „Together”, care va fi lansat lansat anul viitor.

În toate lansările sale – care includ „Fast Car”, „Perfect Strangers”, „Mama” și „Polaroid” – Jonas Blue a strâns peste 15 miliarde de stream-uri globale, 75 de milioane de vânzări individuale și 130 de certificări Platinum.

Albumul său de debut, Blue este certificat cu discul de aur în Regatul Unit și S.U.A. și a fost câștigător al Brit Certified Breakthrough Award. El a colaborat cu o distribuție plină de artiști importanți care include Becky Hill, Rita Ora, Joe Jonas, Paloma Faith, Liam Payne, Tiësto, MK, R3HAB, RAYE, Raye, JP Cooper, Sabrina Carpenter, Ava Max, Why Don’t We și mai mulți.

Blue a produs și remixuri pentru Ed Sheeran și Justin Bieber, Ellie Goulding, Regard, Madison Beer, Alok & Bastille și mulți alții. Programul său de turnee pentru 2022 include o rezidență în Las Vegas, spectacole la festivaluri, spectacole în Ibiza, în SUA, Europa și multe alte locații. De asemenea, va cânta seturi B2B la numeroase festivaluri cu DJ-ul/producătorului olandez Sam Feldt, partenerul său în noul lor proiect, Endless Summer.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *