Jonas Blue face echipă cu Felix Jaehn pentru Weekends
2023-02-03 17:47:46

Jonas Blue face echipă cu Felix Jaehn pentru “Weekends”. Scânteia magică pentru „Weekends” a venit în septembrie anul trecut, la Ibiza, când ambii artiști au interpretat la reședința foarte apreciată de vară 2022, la Pacha, curatoriată de Robin Schulz.

Jonas are parte de un 2023 uriaș, mai întâi și-a vândut spectacolul principal din Londra la Ministry Of Sound pe 27 ianuarie. El va prelua apoi rezidențe în SUA, tocmai anunțate în Las Vegas și Atlantic City, în timp ce turneul său de primăvară în Japonia se epuizează rapid, data de la Tokyo fiind acum complet epuizată. Fanii se pot aștepta la mult mai multe spectacole live din acest an!

Anul 2022 a fost plin de turnee, care a inclus o rezidență în Las Vegas, spectacole regulate la Ibiza, numeroase seturi consecutive cu DJ-ul și producătorul olandez Sam Feldt – partenerul său în noul lor proiect de colaborare Endless Summer – și nenumărate festivaluri de mare profil, spectacole la Creamfields South, Lollapalooza și Fuji Rock Festival.

Premiate cu numeroase discuri de platină în peste 20 de țări, lansările lui Jonas – care includ „Fast Car”, „Perfect Strangers”, „Mama” și „Polaroid”, au strâns peste 17 miliarde de stream-uri globale, 80 de milioane de vânzări individuale și 130 certificari de platina. În prima jumătate a anului 2022, producătorul a lansat single-uri, inclusiv colaborarea Why Don’t We, „Don’t Wake Me Up”, care a acumulat peste 160 de milioane de stream-uri globale. De asemenea, se află în top 3 cele mai difuzate trupe de dance din Marea Britanie.

Albumul de debut al lui Jonas, Blue este certificat cu aur în Marea Britanie și SUA și a fost câștigător al Brit Breakthrough Award. Jonas a colaborat cu o distribuție numeroasa de artiști de-a lungul carierei sale, inclusiv Becky Hill, Rita Ora, Joe Jonas, Paloma Faith, Liam Payne, Tiesto, MK, RAYE, Nina Nesbitt, HRVY, Raye, JP Cooper, Arlissa, Sabrina Carpenter și mulți alții. Pe lângă propriul său material, Jonas a produs remixuri pentru Ed Sheeran și Justin Bieber, James Bay, Ellie Goulding, Regard, Alok, Bastille și alții.

DJ-ul și producătorul de dance, Felix Jaehn, al doilea cel mai difuzat artist de dance din Germania, a devenit un nume cunoscut în 2015, cu reinterpretarea sa tropicală a clasicului atemporal al lui Chaka Khan „Aint Nobody”. Mai târziu în acel an, el a obținut un succes internațional cu remixul său pentru „Cheerleader” a lui Omi. Piesa a urcat pe locul 1 în 55 de țări și a ajuns pe primul loc în topul Billboard Hot 100 timp de 5 săptămâni consecutiv, ceea ce a făcut ca Jaehn să devină unul dintre cele mai căutați din muzica electronică din lume. Cel mai recent single al său „Call It Love” se află în prezent pe locul 8 în Topul Radio German și pe locul 23 în Topul European Radio.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *