Jonas Blue și Sam Feldt prezintă proiectul Endless Summer, odată cu lansarea piesei Till The End în colaborare cu Sam DeRosa
2022-05-10 22:29:00

Jonas Blue și Sam Feldt prezintă proiectul Endless Summer, odată cu lansarea piesei „Till The End” în colaborare cu Sam DeRosa.
Endless Summer descrie perfect evadarea pe care fanii muzicii dance o găsesc în rave. Este vorba de a continua energia pozitivă a verii pe tot parcursul anului.

Blue și Feldt au împărtășit idei de colaborare de ceva timp și, când au ajuns în sfârșit la „Till The End”, ambii au simțit că aceasta este melodia perfectă pentru a-și lansa noul proiect. Privind în perspectivă, ei urmează să cânte împreună pe tot parcursul verii la o serie de cluburi și festivaluri, primul lor spectacol la Academy LA din Hollywood tocmai a fost anunțat pentru luna iulie.
Cariera lui Jonas Blue a fost până acum uluitoare. După ce a fost certificat cu discul de platină de peste 130 de ori pe tot globul, el a adunat o armată de single-uri de succes recunoscute instantaneu, precum „Fast Car”, „Perfect Strangers”, „Mama” și „Polaroid”, colaborarea sa cu Liam Payne. De asemenea, se mândrește cu producția unor single-uri de succes la nivel mondial, inclusiv „My Head & My Heart” de la Ava Max. Cu peste 14 miliarde de stream-uri globale și peste 70 de milioane de vânzări unice, Jonas Blue este un DJ și o putere a muzicii pop.
Privind în viitor, Jonas are un program aglomerat, cu rezidență în Las Vegas și spectacole în Ibiza, SUA, Europa și multe altele. Cu viitoarele seturi de festival la Creamfields, Lollapalooza Stockholm, Fuji Rock și Balaton Sound pentru a numi câteva, sunt multe de așteptat în următoarele săptămâni și luni.

DJ, producător și antreprenor, Sam Feldt este cel mai bine cunoscut pentru versiunea sa certificată cu discul platină a clasicului Robin S „Show Me Love”, o piesă care a ajuns pe locul 3 în topul single-urilor din Marea Britanie. El este, de asemenea, recunoscut pentru hitul său „Post Malone”, care a strâns peste 600 de milioane de stream-uri, și piesa sa în colaborare cu Sam Fischer, „Pick Me Up”. Mai recent, s-a bucurat de colaborări cu Kesha și Rita Ora. În timp ce este live, a cântat la renumitul festival Ultra Miami, precum și la Coachella.
Un artist cu mai multe discuri de platină, originar din New York, dar cu sediul acum în LA, Sam DeRosa este cel mai bine cunoscut pentru că a scris single-ul „Be Happy” al starului TikTok, Dixie D’Amelio, o piesă care are peste 300 de milioane de stream-uri pe toate platformele, ajungând în „Top 40″ la Pop Radio. Ea a co-scris, de asemenea, „Broken” de Lovelytheband, cântecul cu cel mai lung record din istoria radioului rock (peste 74 de săptămâni).
„Till The End” marchează începutul unui nou capitol colaborativ și interesant pentru două dintre cele mai venerate figuri ale muzicii dance.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *