Jonas Brothers a lansat The Album
2023-05-13 20:49:26

Jonas Brothers a lansat “The Album”. „Călătoria în care ne-a purtat acest album a fost o experiență unică și, în sfârșit, să vă împărtășim aceste melodii înseamnă totul pentru noi. Îi mulțumim incredibilului Jon Bellion pentru că ne-a ajutat să dăm viață acestui proiect. Suntem atât de mândri de aceste cântece și sperăm că o să-ti placă la fel de mult ca și nouă. Albumul este al tău acum!” – Jonas Brothers

Albumul conține o colecție de 12 piese noi, produse de artistul și producătorul vizionar Jon Bellion [Justin Bieber, Maroon 5, Halsey]. De la imnuri pregătite pentru stadion la momente de introspecție, albumul îi găsește pe Jonas Brothers lansând un capitol monumental și lansând cea mai îndrăzneață, mai strălucitoare și mai mare ofertă muzicala de până acum. Noul proiect a fost lăudat de Billboard, UPROXX, V Magazine, USA Today și Vanity Fair.

Jonas Brothers a deschis calea pentru The Album cu o pereche de single-uri apreciate de critici, inclusiv „Wings” și cel mai recent hit „Waffle House” (a 26-a intrare a trupei în Billboard Hot 100), cinci seri sold-out la Marquis Theatre din New York, în timpul rezidenței lor de la Broadway, un spectacol sold-out la Royal Albert Hall din Londra și spectacole surpriză în SUA.
Duminica aceasta, 14 mai, ei vor avea o apariție la Bravo’s Watch What Happens Live cu Andy Cohen.

Pentru a sărbători lansarea albumului, astăzi, la ora 15:00 ET/12:00 PT, Jonas Brothers se va alătura TalkShopLive, unde fanii pot afla mai multe despre realizarea înregistrării și pot precomanda ediții speciale cu autografe.

Începând un nou capitol, albumul marchează primul corp de lucrări al lui Jonas Brothers de la Happiness Begins din 2019, care a debutat pe locul 1 în Billboard 200 și a dat naștere hit-ului „Sucker”.

THE ALBUM TRACKLIST

“Miracle”
“Montana Sky”
“Wings”
“Sail Away”
“Americana”
“Celebrate!”
“Waffle House”
“Vacation Eyes”
“Summer in the Hamptons”
“Summer Baby”
“Little Bird”
“Walls” feat. Jon Bellion

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *