Jonas Brothers a lansat Waffle House
2023-04-10 16:24:27

Jonas Brothers a lansat „Waffle House”. Piesa prezintă ceea ce ar putea fi cel mai catchy refren al trupei, în timp ce documentează „Conversații profunde la Waffle House”. Deja un favorit al fanilor online, trio-ul a debutat inițial „Waffle House” live în ultima noapte a reședinței lor, aclamate de critici și sold-out, Broadway Residency.
Melodia s-a născut dintr-o idee simplă, dar puternică: când te așezi cu oamenii care contează cel mai mult, orice este posibil. Acest cântec nu este despre un restaurant, ci despre a veni împreună cu oamenii pe care îi iubești și de a-ți realiza visele.”

După această rezidență, Jonas Brothers se va întoarce la New York pentru un spectacol masiv, de o singură noapte, la Yankee Stadium, sâmbătă, 12 august. Trupa va cânta cinci albume într-o singură noapte, inclusiv noul lor album “The Album”.

Ca să nu mai vorbim, ei vor reveni, de asemenea, pe scena Saturday Night Live de la NBC, ca invitați pentru a treia oară sâmbătă, 8 aprilie, alături de gazda Molly Shannon – urmăriți „SNL”, sâmbătă, 8 aprilie (23:30 ET/8: 30pmPT), în direct pe NBC și Peacock. În această seară, vor face apariția la The Tonight Show cu Jimmy Fallon pentru a vorbi despre viitoarea lor performanță Saturday Night Live, spectacolul pe Yankee Stadium și The Album.

Jonas Brothers s-au întors în februarie cu single-ul lor lăudat „Wings”, care a lansat o nouă eră pentru trupă și a marcat una dintre cele mai așteptate lansări ale anului. Începând un alt capitol, noul proiect marchează primul corp de lucrări al lui Jonas Brothers de la Happiness Begins din 2019, care a debutat pe locul 1 în Billboard 200 și a dat naștere la Billboard Hot 100 #1, nominalizat la premiile GRAMMY®, 5x-Platinum. hit-ul puternic „Sucker”.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *