Jonasu face echipă cu Georgia Ku pentru piesa Trouble
2022-07-10 19:59:24

Multi-instrumentistul și producătorul german, Jonasu este una dintre vedetele în ascensiune ale muzicii dance, cu peste 1,5 miliarde de stream-uri în întreaga lume, de la compoziție la producție. Creditele sale ca și compozitor includ hit-ul mondial „Post Malone (feat. RANI)” de la Sam Feldt și „Don’t Be Shy” de la Tiesto și KAROL G, care au acumulat milioane de stream-uri în întreaga lume. Și-a făcut debutul ca artist lansând numeroase piese speciale pentru ringul de dans, inclusiv hitul „Black Magic”, care a cimentat marca lui Jonasu în industrie.

„Black Magic” i-a adus lui Jonasu prima sa nominalizare la Brit Award pentru „International Song of the Year” în 2021, ajungând, de asemenea, pe locul 3 în Top 40 Singles Chart din Marea Britanie, după ce a rămas în Top 5 timp de 7 săptămâni consecutive incredibile și a aterizat pe locul 22 în topul Top 100-2021 al single-urilor de la finalul anului de la OCC. Videoclipul pentru „Black Magic” a făcut furori și pe ecranele de televiziune din Marea Britanie, ajungând pe locul 1 în National TV Airplay Chart, a aterizat pe lista de redare The Box A-List și a rămas pe locul 1 în Big 20 Chart al Club MTV timp de trei săptămâni consecutive.

De la debutul său ca artist, Jonasu a acumulat până acum peste 850 de milioane de stream-uri la nivel mondial. Următoarele sale single-uri „On My Mind”, cu cântărețul/compozitorul irlandez JC Stewart și „All Night & Every Day”, cu cântărețul canadian în ascensiune Rêve, au fost, de asemenea, în rotație constantă pe posturile de radio emblematice, inclusiv BBC Radio 1, KISS FM, Kiss Dance și Capital Dance.

Acum, Jonasu s-a întors cu noul său single, „Trouble”, cu cântăreața/compozitoarea engleză Georgia Ku, care a apărut în piese precum NOTD și Felix Jaehn „So Close” și a co-scris hituri globale, inclusiv „Scared To Be Lonely” de la Dua Lipa și Martin Garrix. „Am avut o zi grozavă și distractivă cu Georgia și Rory la Londra când am scris Trouble”, spune Jonasu. „Tocmai am întâlnit-o pe Georgia în acea zi, ne-am înteles din primul minut și am început să vorbim despre viețile noastre. Acesta a fost momentul în care s-a născut cântecul și s-a scris singur într-o oră.”

Vorbind despre modul în care producția muzicală a cântecului a luat viață, Jonasu spune: „Lucram într-un studio uimitor din Londra, cu o mulțime de instrumente vintage. Era un Wurlitzer vechi și tocmai am început să cânt niște progresii de acorduri disco. Georgiei i-a plăcut, așa că asta a devenit baza piesei. Viziunea mea era ceva plină de distracție, dar care suna proaspăt. Nu o altă melodie disco. Georgia este o cântăreață uimitoare și are vocea perfectă pentru această melodie, așa că în timp ce am înregistrat, am spus amândoi că melodia sună foarte bine. Este cântecul Jonasu preferat al prietenei mele.”

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *