JP COOPER lansează albumul SHE
2022-02-19 10:23:00

Apreciatul cântăreț și compozitor britanic, JP Cooper, a lansat ieri, 18 februarie 2022, albumul intitulat „SHE”, via Island Records.
„SHE” este o colecție eclectică de piese, care scoate în relief abilitățile extraordinare ale lui JP Cooper atât la compus, cât și la abordarea stilurilor diferite de muzică (de la solemnul single „Pretender”, până la cântecul retro „Signs”). Acest album promite să fie pe placul tuturor.

Materialul discografic, alcătuit din 13 piese, include multe track-uri inspirate din experiențele pe care artistul le-a avut cu femeile de-a lungul vieții sale și, din care, acesta a avut de învățat o multitudine de lucruri care l-au ajutat să devină persoana care este astăzi.

Referitor la album, JP a spus:
„Nu pot să cred că deja au trecut patru ani de la albumul meu de debut… Încă sunt șocat de cum a fost primit de public și de faptul că așa de mulți oameni au rezonat cu el. Se spune că al doilea album este cel mai greu de scris și, probabil de aceea a durat așa de mult să îl termin, dar procesul în sine nu a fost așa de dificil. După ce primul material discografic a avut așa de mult succes, m-aș fi putut aștepta să fiu presat să lansez din nou, dar am primit atâta suport din partea oamenilor care îmi ascultă muzica, întrucât nu am simțit această presiune… Cu siguranță am crescut ca artist și ca persoană în decursul acestor ani și cred că lucrul acesta poate fi observat și în mesajul transpus de noile piese.

Am decis să numesc albumul “SHE” pentru a aduce un omagiu tuturor femeilor din viața mea, care m-au provocat și care m-au ajutat să devin persoana care sunt astăzi…începând cu mama mea, pe care am pierdut-o când eram copil, până la cele patru surori ale mele, mama primului meu copil, și soția mea, Lauren… Sunt recunoscător pentru toate lecțiile, indiferent de cât de dificile au fost… Sunt norocos că am avut și că am aceste femei în viața mea.

Aș putea să vorbesc foarte mult despre cum sună piesele, dar sper că dacă citești acest paragraf, îți vei face niște timp să asculți și albumul.

Sper să rezoneze cu cel puțin la fel de multe persoane ca primul și abia aștept să am șansa să îl interpretez live pentru voi. Până atunci, albumul “SHE” este disponibil acum.

Albumul include cel mai recent single al lui JP Cooper, „Need You Tonight”, în colaborare cu nimeni altul decât Ray BLK, care a acumulat peste 4.5 milioane de stream-uri până în prezent și care, de curând, a fost adăugat în playlist-ul radioului BBC Radio 2. De asemenea, pe acest material discografic sunt incluse si piesele „Call My Name” și „Holy Water”. Toate single-urile au fost însoțite de videoclipuri, care urmăresc povestea relației dintre un tată și o fiică. Lista completă de piese poate fi găsită mai jos.

În plus față de această lansare mult așteptată, fanii îl vor putea asculta live pe JP, după 3 ani. Acesta va susține niște concerte restrânse în primăvara acestui an, începând din Irlanda, pe 23 aprilie, iar, ultimul spectacol va avea loc în orașul natal al artistului, Manchester, pe 29 mai.

JP Cooper a lansat două dintre cele mai mari și de durată hit-uri din ultimii câțiva ani; memorabila piesă a lui Jonas Blue, „Perfect Strangers”, pe care Cooper a co-scris-o, și hit-ul său care încă se aude la toate stațiile de radio „September Song” (care a acumulat până în prezent peste 750 de milioane de stream-uri la nivel global). De asemenea, Cooper a făcut echipă și cu Sigala pentru single-ul lui R3HAB, „Runaway”, și cu Emily Burns pentru noua versiune a cântecului său, „Is It Just Me?”, care a ajuns în Top 10 în iTunes chart. Trubadurul născut în Manchester a strâns 1.2 milioane în vânzări de album și 4.5 miliarde de stream-uri la nivel global, și are 11 milioane de ascultători lunar pe Spotify, în plus față de cele 120,000 difuzări la radio la 250 de stații de radio si spectacole sold out în U.K. și Europa.

Lista de piese:

1 – Holy Water
2 – Call My Name
3 – Pretender
4 – Table For Two
5 – Radio
6 – Bits and Pieces
7 – Need You Tonight
8 – Signs
9 – Too Close
10 – We Cry
11 – If The World Should Ever Stop
12 – Kids
13 – She
14 – Need You Tonight Ft. Ray BLK (Digital Only Editions)

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *